Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Η απόφαση Ερντογάν για την Αγία Σοφία, βεβήλωση της παγκόσμιας ιστορικής μνήμης

Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ

Η απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί ήρθε σε μια χρονική στιγμή όπου το καθεστώς Ερντογάν έχει υποστεί βαρύ πλήγμα στο μέτωπο της Λιβύης και ετοιμάζεται να υποστεί ακόμα βαρύτερο στο μέτωπο της Συρίας.

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ Μη Ασφαλούς Προϊόντος: Σουβλάκια κοτόπουλο με μπέικον

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2020...

Για δεύτερη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους υλοποιεί το πρόγραμμα για τα παιδιά «Κατασκήνωση στην πόλη»

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Νεότητας, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», με την πατρική μέριμνα και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Αγία Σοφία

Μέ ἀφορμή τήν ἀπόφαση τῆς Κυβέρνησης τῆς γείτονος χώρας Τουρκίας περί μετατροπῆς τοῦ σημερινοῦ μουσειακοῦ καθεστῶτος τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ τῆς Ἁγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως σέ μουσουλμανικό Τέμενος (Τζαμί)...

Εξετάσεις νέων κυνηγών από τον Κυνηγητικό Σύλλογο Κατερίνης

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ξεκίνησαν οι εξετάσεις νέων κυνηγών. Για υποβολή αιτήσεων επικοινωνήστε με το γραφείο του Συλλόγου μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Έκτακτη διακοπή νερού στην Τ.Κ. Παραλίας Κατερίνης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα υπάρχει έκτακτη διακοπή στην περιοχή της Τ.Κ. Παραλίας από τις 13:30 μέχρι και τις 16:30.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Ενίσχυση 3.000 Ευρώ προς όλους τους συλλόγους που δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν φέτος τις εκδηλώσεις τους.

H απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει τα πανηγύρια και άλλες αντίστοιχες πολιτιστικές εκδηλώσεις ήταν τόσο αναμενόμενη όσο και επιβεβλημένη.

Υποβολή αιτήσεων για voucher σε παιδικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ σχ. έτους 2020-2021.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι για το σχ. έτος 2020 – 2021...

Επιτυχίες μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά τις 5 υψηλότερες επιδόσεις μαθητών μας, οι οποίοι ξεχώρισαν:

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Το τριήμερο από 10 έως 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν αλκοτέστ σε (12.835) οδηγούς και βεβαιώθηκαν (471) παραβάσεις.

«Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη από την ΕΜΥ

Καλός καιρός προβλέπεται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 16 Ιουλίου 2020