Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΙΟΥΡΟΣ - ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΕΠΛΗ

Μια φορά και ένα καιρό, ένα αρκουδάκι σε ένα δάσος, περιπλανιέται μόνο του, το δρόμο του έχει χάσει, βραδιάζει κι’όλα απόψε είναι σκοτεινά, κουρασμένο σε ένα δένδρο, έγειρε, λίγο να ξαποστάσει.

«Χαρτί και Καλαμάρι» ή αλλιώς το μάθημα της Έκθεσης γίνεται… podcast!

Η εκπαιδευτική διαδικασία γυρίζει σελίδα και καινοτομεί με εφαλτήριο την Πιερία. Ο Νίκος Μυρωτής από την Κατερίνη παρουσιάζει το πρώτο podcast που αφορά το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και δίνει λύσεις στους μαθητές που είναι ακουστικοί τύποι ή έχουν μερική ή ολική τύφλωση.

10 Μαΐου 2011 δολοφονείται από Αφγανούς ο Μανώλης Καντάρης

Την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγο του στο μαιευτήριο. Τον σκότωσαν για μία βιντεοκάμερα που κρατούσε για να αποθανατίσει την ευχάριστη στιγμή της γέννας του παιδιού του.

Τσίπρας ή Ερντογάν: ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος;

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός *


«Είναι χαρακτηριστική η στάση του κόμματός του στα θέματα ιθαγένειας, ένταξης προσφύγων και μεταναστών, δικαιωμάτων LGBT, αστυνομικής βίας, ή στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών…».

ΠΕΣ ΜΟΥ... ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; Αξίζει να το ξαναβάλουμε, ελπίζουμε για τελευταία φορά...

«Πλημμύρισαν» σήμερα το πρωί οι δρόμοι της Κατερίνης (και όλης της Ελλάδας) από μαθητές-τριες, μιας που μετά από μήνες άνοιξαν ξανά τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια).

Μια σύντομη ματιά σε τέσσερις τύπους εφήβων

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Καλημέρα και καλή εβδομάδα στα Γυμνασιόπαιδα και τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων που σε ολόκληρη την Ελλάδα από σήμερα ξαναγύρισαν στα θρανία τους.

Ερώτηση για τα υδατορέματα στην Πιερία

Ερώτηση Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας, Χρήστου Τζιουβάρα, προς τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες για τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκαλούνται στα υδατορέματα από τις θεομηνίες.

Συγχαρητήριο μήνυμα του πρόεδρου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΙ 8/5 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ Κ16 ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Πανήγυρη Ι.Ν. Αγίου Θεράποντoς Κατερίνης


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 10η Μαΐου είναι η 130η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (131η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 235 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ηλιοφάνεια και πολύ καλός καιρός και σήμερα προβλέπεται για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 10 Μαΐου 2021