Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς "Πάρκο Χρωμάτων" φέτος η Κατερίνη;

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας : "Αποτελεί ειλημμένη απόφαση του δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου, φέτος, να μη λειτουργήσει το “Πάρκο των Χρωμάτων”."


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (Σ.Φ.Ι.Π.) - 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΩΝ!

Τις θέσεις του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού (Σ.Φ.Ι.Π.) μετέφεραν στους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Πιερικού, σε μια όμορφη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κατερίνης τα μέλη του Συλλόγου.

Δυναμικό παρόν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας στην ένστολη Πανελλαδική Διαμαρτυρία των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας στην Δ.Ε.Θ.


Ένας είναι ο δρόμος: Δημιουργική αντίσταση / ελληνική αναγέννηση


Η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί επιστέγασμα μιας πορείας γεωπολιτικής καθίζησης, και ταυτόχρονα εγκαινιάζει μια πορεία αποσύνθεσης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η καλοκαιρινή περίοδος έκλεισε με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης «Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω» και «Ιππόκαμπος».

Αναφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) προς τον Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προς: κ. Κωνσταντίνο Μενουδάκο
Επιτ. Πρόεδρο του ΣτΕ
Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας
Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 

"Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης" - Κάλεσμα για την Μακεδονία.

Καλούμε όλους τους Έλληνες στην μεγάλη συγκέντρωση για να δώσουμε το βροντερό παρών που θα σημάνει την συνέχεια του αγώνα μας. Καλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις Ιερές Μητροπόλεις να στηρίξουν την μεγάλη συγκέντρωση.

Συμπεράσματα από την επιστημονική ημερίδα : «ΛΟΓΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ και η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη...

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ

Γίνεται γνωστό ότι στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορινού η τελετή του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9 το πρωί.

Απετράπη εισαγωγή ηρωίνης στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης

Συνελήφθη 38χρονη που προσπάθησε να εισάγει στα κρατητήρια ποσότητα ηρωίνης σε 36χρονο κρατούμενο.

Το ΥΠΕΘΑ στην 84η ΔΕΘ

Της γλώσσας μας ετυμολογικοί θησαυροί...


*Του Δημήτρη Νατσιού.

«Απ΄ ό,τι κάλλη έχει ο άνθρωπος τα λόγια έχουν τη χάρη
να κάνουσι κάθε καρδιά, παρηγοριά να πάρει». Ερωτόκριτος


"Οι καλύτεροι μαθητές θα σηκώνουν την σημαία!"

Σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι επανέρχεται στο προηγούμενο καθεστώς η διαδικασία επιλογής των σημαιοφόρων στα σχολεία μας.

Η "ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ - ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΘ

Στο τέλος της ημερίδας που διεξήχθη στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών στις 4/09/19 στις 19:00, με θέμα τις αιτίες που ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η "Συμφωνία των Πρεσπών", με εισηγητές τους κ.κ. Γ. Κασιμάτη, Β. Καρακωστάνογλου και Γ. Ρωμανό...

Ανακοίνωση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων–ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, στο κέντρο της πόλης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

394 - Μάχη του ποταμού Φρίγδου: Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α΄ νικά τον σφετεριστή Ευγένιο και τον Φράγκο Αρβογάστη.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΒΙΒΟΣ
ΕΥΔΟΞΙΟΣ
ΡΩΜΥΛΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2019