Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Στον Πιερικό Αρχέλαο ο Ηλίας Λοτζανιώτης

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την πρόσληψη του Ηλία Λοτζανιώτη για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Δίας Δίου για τη νίκη στα Καταλώνια

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα ταξιδέψει το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11 – 15:00) ο Δίας Δίου στα Καταλώνια Πιερίας...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Αμερικάνος)

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η μελανόλευκη ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή, θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του αγνού, σεμνού κι εξαίρετου φιλάθλου μας Σάββα Παπαδόπουλο (Αμερικάνος).

Η Επανάσταση του 1821 στην ελληνική και ξένη ποίηση

Του Παναγιώτη Γ. Αλεκάκη *

Οι κορυφαίοι ξένοι ποιητές, όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Γκαίτε, ο Πούσκιν, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι από τα ηρωικά κατορθώματα των Ελλήνων αγωνιστών μας. Παραθέτουμε ευθύς αμέσως σχετικά ποιήματά τους.

ΕΡΤ3 – Αθλητικό Τριήμερο στην ΕΡΤ3 – 26, 27, 28 Νοεμβρίου 2021

Με Volley League Ανδρών ξεκινά το αθλητικό τριήμερο της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και συνεχίζει με Handball Premier και Super League Σαββατοκύριακο 27 & 28 Νοεμβρίου.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΣ 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ στο Λιτόχωρο

Ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 02 και την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν στο Στρατόπεδο «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ» στο Λιτόχωρο, οι τελετές ορκωμοσίας των Oπλιτών Θητείας της 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Κατερίνη το Σάββατο 27.11.2021

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, το Σάββατο 27.11.2021 στις 18:00 θα απευθύνει πολιτική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ».

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού...

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης μη νόμιμων αλλοδαπών στην ελληνική Επικράτεια

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 22 μελών της οργάνωσης μεταξύ των οποίων και 2 ηγετικά μέλη.

2o Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού - Διακρατική Συνάντηση ERASMUS+

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού διοργανώνει στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ KA2, Διακρατική Συνάντηση Δραστηριοτήτων από 29 Νοεμβρίου μέχρι 4 Δεκεμβρίου 2021. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν 30 μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και Πορτογαλία.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή την Εορτή της Πολιούχου της πόλης Αγίας Αικατερίνης της Μεγαλομάρτυρος διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Δήμος Κατερίνης.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 - Παράταση δυνατότητας ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής μέχρι και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος- Δελτίο τύπου

Τεράστια τιμή για τον Στέλιο Χατζηιωάννου και τον Πιερικό Αρχέλαο! Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τους νέους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο coach του Πιερικού Αρχέλαου, Στέλιος Χατζηιωάννου.

Ανακοίνωση πρόσληψης προπονητών

Η ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνει την πρόσληψη Ενωσιακών προπονητών για τις αντιπροσωπευτικές μας Μικτές Ομάδες Κ-17 και Κ-15 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 26η Νοεμβρίου είναι η 330η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (331η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 35 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Συννεφιά και βροχές στο πρώτο μισό της ημέρας, βελτίωση στο υπόλοιπο.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 26 Νοεμβρίου 2021