Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑ, 1-0 ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Έπειτα από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Δίας Δίου επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της ανταγωνιστικής Αταλάντης με 1-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Δημήτρης Ανδριάς: Γιατί φέτος δεν έγινε το καθιερωμένο Αντάμωμα των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων Δ.Δίου-Ολύμπου;

Το 2011 η Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου αποφασίζει την πραγματοποίηση του ετήσιου Ανταμώματος των Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων Δ.Δίου-Ολύμπου.

Ευθύνες γονέων.

γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης.

Συνηθίζεται σε κάθε σχολική χρονιά οι διευθύντριες και οι διευθυντές των σχολείων να καλούν τους γονείς των μαθητών σε συνάντηση για την ενημέρωση τους σε θέματα λειτουργίας, δράσεων, κανόνων και συμπεριφοράς των μαθητών.

Ο Πιερικός για την διαιτησία.

Ο σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός όντας μόνος πρώτος μετά από εφτά αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Γ εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας και έχοντας βγει νικητής στις 5 εξ αυτών νοιώθει την ανάγκη...

«Mωρέ, κάνε με πρωθυπουργό ή υπουργό για μια μέρα και να δεις πως στρώνουν τα πράγματα».

*Του Δημήτρη Νατσιού.

Πριν από πολλά χρόνια, όταν αντάμωναν οι παρέες, συζητώντας για την κατάντια του τόπου και τα τρέχοντα θλιβερά γεγονότα, κάποιος θα πετιόταν και θα φώναζε αγανακτισμένος...

Εκτός από λόγια, τίποτα άλλο;


Η ελληνική πολιτεία και οι θεσμικοί της εκπρόσωποι, από τα πολιτικά κόμματα έως και τους αιρετούς στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια απλόχερα συναγωνίστηκαν σε μεγάλα λόγια για πολλά θέματα της κοινωνίας μας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας, με έκτακτη απόφαση της ΑΝΑΒΑΛΕΙ όλους τους απογευματινούς αγώνες της Β΄ Ερασιτεχνικής, σήμερα 3 Νοεμβρίου 2019.

Ευχές για την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Επ΄ ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχου και Πρόεδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, κ. κ. Γεωργίου...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘ

Σας προσκαλούμε στο Διεθνές θεολογικό Συνέδριο που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, υπό την αιγίδα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα:

Ανοικτές συγκεντρώσεις-συνελεύσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε Λιτόχωρο και Κατερίνη την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου


Μία ακόμη καταξίωση του συμπολίτη μας Χαράλαμπου Ναβροζίδη, συνθέτη και διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Στις 22 Οκτωβρίου σε αφιέρωμα του γνωστού στην Ελλάδα, Κύπριου συνθέτη, Σόλωνα Μιχαηλίδη παίχτηκαν ενορχηστρώσεις του και έργο του ''το Σολ. Μι.'' γραμμένο ειδικά για αυτήν την παρουσίαση.

ΒΙΝΤΕΟ - Αρχέλαος Κατερίνης - Αλέξανδρος Αξιούπολης 34-28

«Το γήρας περικράτησον..»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Στην ομώνυμη Θ.Λειτουργία του ο Μ.Βασίλειος εύχεται μεταξύ των άλλων να στηρίξει και να ενισχύσει ο Θεός τους πιστούς που διέρχονται το δυσχερές στάδιο του γήρατος.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

361 - Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β´ πεθαίνει από πυρετό στη Μοψουεστία της Κιλικίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΚΕΨΙΜΑΣ
ΑΕΙΘΑΛΑΣ
ΑΧΑΙΜΕΝΙΔΗΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 3 Νοεμβρίου 2019.