Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Και ο πατέρας, του σφαγέα των Ελλήνων Ιμπραήμ πασά, σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα..




Γράφει ο Δημητρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς

«Να δούμε ακόμα πού θα φτάσουμε! Δεν αφήσαμε βρωμιά, δεν αφήσαμε σιχαμένη πράξη, που να μην κάνουμε, δεν αφήσαμε πονηρό διαλογισμό που να μην τον πούμε ή να μη τον γράψουμε με την μεγαλύτερη αδιαντροπιά. Ξεχαλινωθήκαμε ολότελα»
Φώτης Κόντογλου

Ερωτώ: Θα μπορούσε να διοργανωθεί στη Δράμα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κατάλληλο για να το παρακολουθήσουν και μαθητές του Δημοτικού, με θέμα τον Δράμαλη πασά; Θυμίζω ότι ο Μαχμούτ πασάς, καταγόταν από την Δράμα, γι’ αυτό έμεινε κοινώς γνωστός ως Δράμαλης. «Διέπρεψε» ως σφαγέας Χριστιανών και στην Δράμα και στην Λάρισα, όπου είχε μετατεθεί, για να λάβει, τέλος, τον «μισθό» που του άξιζε, από το γιαταγάνι του Κολοκοτρώνη, στα Δερβενάκια.

Καυχώνται, λοιπόν, και επαίρονται οι Δραμινοί για την καταγωγή του θηρίου; θα επέτρεπαν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν εκπαιδευτική «δράση», η οποία θα εξυμνεί τον Δράμαλη; 

Ο κοινός νους λέει όχι. 

Αλλά πού να βρεις σήμερα κοινό νου, λογική, ιδίως στο υπουργείο Παιδείας και στο αμαρτωλό Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το οποίο πρέπει να καταργηθεί!

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
 « Αναλυτικά προγράμματα και σχολικά βιβλία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» 

Παρασκευή 24 Απριλίου
18:30 Έναρξη διημερίδας
Προεδρία: Γιώργος Καρακώνης, Γ. Γραμματέας του Σ.Φ.Π., μέλος του Ε.Σ. της Π.Ε.Φ.
18:35 Σπύρος Τουλιάτος, Ιστορικός, οργανωτικός γραμματέας της Π.Ε.Φ.
Μια πρόταση για ένα νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Ιστορίας
18:55  Βαΐα Αγγέλη, Σχολική σύμβουλος φιλολόγων
Η εκπαιδευτική φιλοσοφία στα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών της Ιστορίας του Γυμνασίου
19:15 Φάνης Καρκατζούνης, Φιλόλογος - εκπαιδευτικός
Η διδασκαλία της Ιστορίας στο Λύκειο. Κριτική στα Α.Π.Σ. και τα σχολικά βιβλία
19:35 Συζήτηση
20:05 Λήξη πρώτης ημέρας

Σάββατο 25 Απριλίου
18:30 Έναρξη δεύτερης ημέρας
Προεδρία: Διονύσιος Χατζής, Διευθυντής Γ.Ε.Λ., αντιπρόεδρος του Σ.Φ.Π.
 18:35 Μαρία Πεσκετζή, Σχολική σύμβουλος φιλολόγων, μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.
Ακροβατώντας ανάμεσα στη λογοτεχνική γλώσσα και το ιδεολογικό περιεχόμενο. Σκέψεις για τη διδασκαλία της Λογοτεχνίας.
18:55  Ευσεβία Χασάπη, Σχολική σύμβουλος φιλολόγων
Το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, τα βιβλία και ο τρόπος αξιολόγησης του μαθήματος «Νεοελληνική Λογοτεχνία» στο Γυμνάσιο.
19:15 Συζήτηση
19:30 Διάλειμμα
19:40 Μπάμπης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Σ.Φ.Π., μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.
Παρατηρήσεις και σκέψεις για τα διδακτικά εγχειρίδια της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο.
20:05 Πηνελόπη Τζιώκα, Σχολική σύμβουλος φιλολόγων
Η περιπέτεια της Λογοτεχνίας ως μαθήματος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
20:20 Συζήτηση
20:35 Λήξη διημερίδας

Οργανωτική Επιτροπή:
 Αναστασία Γεροφωκά, Θεοδώρα Γιαννακίδου, Γιώργος Ριαλάς, Κωνσταντ

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής στο Ποδόσφαιρο, στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου!


Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ






Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα, Φράγμα, Ιερά Μονή Κορώνης, Καρδίτσα και πλαζ Λαμπερού στις 3 Μαΐου 2015, ημέρα Κυριακή και το κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο είναι 10,00 Ευρώ.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου 1 (2ος όροφος) και στο τηλέφωνο : 2351078736 τις ώρες 19.00 – 21.00, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Κουτσή Δημήτριο στο τηλέφωνο : 6973223716 και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Τσαλό Αθανάσιο στο τηλέφωνο : 6978098345.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας
Κουτσής Δημήτριος                                                               Τσαλός Αθανάσιος

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν Πιερίας σας προσκαλεί το Σάββατο 25 Απρ 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Αγίου Φωτίου στην ομιλία με θέμα ‘’ Για μια ευλογημένη οικογένεια’’


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», σε συνεργασία με τα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα, απετράπησαν ακόμα δύο αυτοκτονίες



Πρόκειται για περίπτωση 13χρονης ημεδαπής, που εξέφρασε πρόθεση αυτοκτονίας μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και περίπτωση 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε τη στιγμή που κατανάλωνε μεγάλη ποσότητα χαπιών

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη βοήθεια της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», σε συνεργασία με τα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα, απετράπησαν ακόμα δύο περιπτώσεις αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκαν χθες (20-04-2015), από 13χρονη ημεδαπή και 39χρονο ημεδαπό. 

Σάββατο 8:30 το βράδυ στην ΕΚΑΒΗ, οι.. γονείς του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης παρουσιάζουν τις Τρωάδες του Ευριπίδη!!!




Ελληνική Αστυνομία: Συμβουλές ασφάλειας για υπερήλικες




ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

Μην ανοίγετε την πόρτα σας σε άγνωστα άτομα.

Ασφαλίστε καλά το σπίτι σας ιδίως όταν κοιμάστε ή όταν πρόκειται να απουσιάσετε.

Μη τοποθετείτε τα χρήματά σας σε τσέπες του παντελονιού ή εξωτερικές των ενδυμάτων σας όταν είστε σε χώρους με συνωστιμό ή χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επίσης κρατήστε την τσάντα μπροστά σας και φροντίστε να είναι κλειστή.

Μη πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.

Η συγγραφέας Εύα Κασιάρου στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης.


Συνέντευξη του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου στην ΤV 100



Σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος παραχώρησε απευθείας τηλεοπτική συνέντευξη στην δημοσιογράφο κ. Βιβή Ανδρίτσου στα πλαίσια της εκπομπής "Πέριξ" της δημοτικής τηλεόρασης της Θεσσαλονίκης TV 100. 
Αντικείμενο της συνέντευξης ήταν η ανάδειξη της Αρχαίας Πύδνας τόσο ως ιστορικό όσο και ως θρησκευτικό μνημείο το οποίο συνδέεται με το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου από την Πιερία. 
Στην συνέντευξη συζητήθηκαν επιπλέον θέματα γενικότερης ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στην Πιερία εν όψει του προκείμενου καλοκαιριού του 2015. 
H συνέντευξη θα προβληθεί σε επανάληψη απόψε στις 23.00 το βράδι.

Συνέντευξη τύπου θα δώσει αύριο το μεσημέρι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Αστέριος Φαρμάκης.



Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου  Κατερίνης κ. Αστέριος Φαρμάκης θα δώσει συνέντευξη τύπου, αύριο Τετάρτη 22-04-2015 και ώρα 13:30 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με θέμα:

Α) - Ισολογισμός Οικονομικής χρήσης 2014 –
       Οικονομικά αποτελέσματα Ελλείμματα – Πλεονάσματα 2014.

Β)   Επένδυση φωτοβολταΐκών στο Νέο Νοσοκομείο για Δωρεάν ηλεκτροδότησή του.




21-04-2015: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την 22 και 23-04-2015 λόγω έργων στην Κοιλάδα των Τεμπών




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

1. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσ/νίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας εντός της κοιλάδας των Τεμπών, κατά τις ημερομηνίες 22 και 23-04-2015 και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, θα διακοπεί παντελώς η κυκλοφορία των οχημάτων στο αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τη Χ.Θ. 390+700 (Δ/ση Στομίου) μέχρι τη Χ.Θ. 365+477 (Κόμβο Γυρτώνης).

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως ακολούθως:

Το «μικρό» σπίτι στο σχολείο ή πως λέμε το μικρό σπίτι στο λιβάδι!




Τρίτη 21 Απριλίου 2015 και το «σπίτι» παραμένει γερό και ακλόνητο μέσα στην αυλή του νέου βιοκλιματικού σχολείου της Κατερίνης στην περιοχή του «Βατάν»

Επισκεφτήκαμε σήμερα για μια ακόμη φορά το νέο σχολείο και δεν είδαμε τίποτα το διαφορετικό από την προηγούμενη επίσκεψη μας.

Το «μικρό» σπίτι παραμένει εκεί στην θέση του, αγέρωχο να περιμένει την νέα σχολική χρονιά για να υποδεχτεί τους… μαθητές!

Δεν ξέρουμε αν αποτελεί παγκόσμια πρωτιά το να υπάρχει ένα ξένο σπίτι μέσα στην αυλή ενός σχολείου, αλλά σίγουρα θα είναι πανελλαδική!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – Το μπάσκετ δείχνει το δρόμο


 
Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Για μια ακόμη χρονιά το μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου προσφέρει χαρές στην Κατερίνη και στέλνει μηνύματα προόδου και αισιοδοξίας.
Σε μια βαριά άρρωστη χώρα, σε έναν αθλητισμό που βάλλεται από την βία, τη διαφθορά, τις διώξεις για στημένα παιχνίδια και ταλανίζεται με σκηνές δυσάρεστες, άσχετες με το ευ αγωνίζεσθαι, υπάρχουν και κάποιοι που εργάζονται αθόρυβα για την διάδοση του αθλητικού ιδεώδες μέσα από το μπάσκετ.
Χωρίς διθυράμβους, τυμπανοκρουσίες και παχυλές  υποσχέσεις, αλλά με μεράκι, ρομαντισμό και συνέπεια οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχέλαου αποδεικνύουν καθημερινά ότι αγαπούν τον αθλητισμό και με αξιοπρέπεια βαδίζουν μπροστά.
Η στήριξη από τους αρμόδιους φορείς ανύπαρκτη.

"ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ": ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ





Η νεοσύστατη "ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ" προσκαλεί τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη της και όσους επιθυμούν να εγγραφούν ακολούθως, στην 1η Γενική Συνέλευση και σε αρχαιρεσίες την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, από 16.00-19.00, στον χώρο του θεάτρου "ΑΥΛΑΙΑ" [έναντι 4ου Γυμνασίου-Λυκείου Κατερίνης]
* Τηλέφωνο πληροφοριών: 6936000024 [Ευγένιος Παπαδόπουλος-Ολύμπιος]

Σημεία ομιλίας του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος





Στην πρώτη του ομιλία από το βήμα της Ολομέλειας Βουλής (Παρασκευή 17 Απριλίου 2015) ο Χάρης Τζαμακλής υπερασπίσθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος και για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’, η ψήφιση το οποίου ολοκληρώθηκε χθες, αναφέροντας ότι «το σχέδιο νόμου περιέχει σημαντικές διατάξεις που όχι μόνο εξυπηρετούν τον άμεσο στόχο του, δηλαδή την αναγκαία αποσυμφόρηση των φυλακών, αλλά εισάγουν καινοφανείς ρυθμίσεις βασισμένες στις αρχές του κράτους Δικαίου και του Ανθρωπισμού. Διαπνέεται από την φιλοσοφία ότι ο θεσμός της φυλάκισης δεν πρέπει να είναι εκδικητικός και ότι ο τρόπος έκτισης της ποινής πρέπει να τείνει στην ανάγκη επανένταξης του καταδικασθέντος στην κοινωνία.» 

15 κιλά πατάτες προς 1 Ευρώ!



Αγαπητοί συμπολίτες

Πατατοπαραγωγός από το Νευροκόπι βρέθηκε χθες στην πόλη μας για να πουλήσει σε χονδρέμπορο περίπου 4 τόνους πατάτες ποικιλίας Agria, άριστης ποιότητας. Μετά από ασφυκτική πίεση να διαθέσει το προϊόν του σε εξευτελιστική γι αυτόν τιμή (11 λεπτά το κιλό), αποφάσισε να τις δωρίσει στις κοινωνικές δομές Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, υπό την παρακάτω προϋπόθεση: Η σοδειά του να διατεθεί στους πολίτες οι οποίοι προαιρετικά θα προσφέρουν το συμβολικό ποσό του ενός Ευρώ για κάθε τσουβάλι.

Έτσι, αύριο, Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, από 18:00 έως 20:00 στην αυλή του Καπνικού Σταθμού (Φλέμινγκ 8, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων) θα διατεθούν περίπου 250 τσουβάλια πατάτες, σε πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν τις κοινωνικές δομές της ομάδας (Παντοπωλείο, Φαρμακείο, Ιατρείο), αλλά και να συμβάλλουν στην ανάδειξη της αισχροκέρδειας σε βάρος των μικροπαραγωγών/καταναλωτών.

Βράβευση νικητών του 2ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας


Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρα 11π.μ. στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης (Οδός Φλέμινγκ 8, δίπλα στα νέα Δικαστήρια) θα γίνει η βράβευση των νικητών (6 μαθητές δημοτικού, 3 μαθητές γυμνασίου-λυκείου και 8 ενήλικες) του 2ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας. Οι νικητές θα λάβουν συμβολικά δώρα καθώς και τον συλλεκτικό τόμο με τα νικητήρια διηγήματα, που θα εκδοθεί από την ΕΟΔνΠ. Και οι 132 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα λάβουν αναμνηστικό έπαινο συμμετοχής.
Στην είσοδο μπορείτε, αν θέλετε, να παραδώσετε ένα πακέτο βαμβάκι ή ένα αντισηπτικό (π.χ. Βetadine, Oxisept) για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22-4-2015




Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 20-04-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους  ΟΡΦΑΝΙΔΗ Κωνσταντίνο Πρόεδρο, Μαβίνη Αργύριο Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αθανασόπουλο Χρήστο Μέλος με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Πρωταθλήματος  της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν  την 22-04-2015.  Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσθηκε ομόφωνα ο ορισμός των διαιτητών και βοηθών διαιτητού όπως αναγράφεται παρακάτω.


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 15ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης συγχαίρει την μαθήτρια του σχολείου μας Ιορανίδου Σοφία για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο «Τουρνουά Σκάκι-Υψηλάντεια 2015», στην κατηγορία σκακιστριών ηλικίας 9-10 ετών.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΙΑ-ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Ο Πρόεδρος                                                                                 Η Γεν.Γραμματέας
Κανταρτζής Μιχάλης                                                                   Καλλιόπη Χρυσάφη

"ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2015" - "ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ" ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ



       



                                                           ΒΑΘΜΟΙ ΣΥΝΟΛΟ-ΤΟΥΡΝΟΥΑ Α-ΤΟΥΡΝΟΥΑ Β
            1ος      ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

                                                                                    22                    10,5              11,5
         

«ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2015» - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ





Την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid)  στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2015».
Το τουρνουά πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Υψηλάντεια», με τη συνεργασία του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης» της Νέας Τραπεζούντας, των Σκακιστικών Συλλόγων της πόλης μας (Σ.Ο. Κατερίνης, Σ.Ο. Π.Κ.Δ. Κατερίνης) και της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. και θα ληφθεί υπόψη από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία για διεθνή αξιολόγηση ELO (FIDE Rapid Ratings).
Χαρακτηριστικό και της φετινής διοργάνωσης στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μ.Π.Σ. «Αλέξανδρος Υψηλάντης» της Νέας Τραπεζούντας ήταν η μαζική συμμετοχή από δεκάδες σκακιστές όλων των ηλικιών (118 συνολικά άτομα) από διάφορες περιοχές όπως Γιαννιτσά, Φλώρινα, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Ποντοκώμη Κοζάνης, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Καλημέρα, Τρίτη 21 Απριλίου 2015 σήμερα