Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Ανανέωσε με το Δία και ο Δημήτρης Συρανίδης

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτριο Συρανίδη και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γιατί τα ξεχνάτε αυτά;

Στο μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Αγία Σοφία, ακούσαμε για οικουμενικό χαρακτήρα, για μουσείο, για μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού, για Ευρώπη και Unesco.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο Κυριακή 12 Ιουλίου στην Κατερίνη

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο Κυριακή 12 Ιουλίου από την ΔΕΔΔΗΕ θα έχουμε στην πόλη της Κατερίνης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης)

Πραγματοποιήθηκαν 2.844 έλεγχοι οχημάτων και 3.343 έλεγχοι ατόμων. Συνελήφθησαν 28 άτομα και βεβαιώθηκαν 948 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Μηνιαία δραστηριότητα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Για τον μήνα Ιούνιο 2020 ο συνοπτικός απολογισμός του έργου των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας περιλαμβάνει:

Στο Δία Δίου και ο Γιάννης Γεωργαντάς

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Γεωργαντά για τη σεζόν 2020-21.

Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επικαλείται τον... Κεμάλ

Τον σφαγέα Ελλήνων και Αρμενίων,  Κεμάλ επικαλέστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στο μήνυμα του για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Καλῶ τήν Ἑλληνική Κυβέρνηση, νά ἀπαντήσει ἄμεσα στό ἀνοσιούργημα τοῦ Τ. Ἐρντογάν

Μία σειρά από μέτρα προτείνει ο Μητροπολίτης Πειραιώς ως απάντηση στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί όπως την κατάργηση των Προξενείων, να μην ανοίξει το ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα και αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας στην Θράκη σε όσους από την μουσουλμανική μειονότητα προσδιορίζονται ως Τούρκοι με ταυτόχρονη απέλαση τους.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

472 - Αφού πολιορκήθηκε στη Ρώμη από τους στρατηγούς του, ο αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Ανθέμιος συλλαμβάνεται και εκτελείται.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 11 Ιουλίου 2020

Αντιδράσεις με... λόγια από το πολιτικό σύστημα της χώρας για την Αγία Σοφία

Τι δήλωσαν οι πολιτικοί μας για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί:

Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ: «Για μένα είναι η 2η άλωση της Κωνσταντινούπολης»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η γνωστή ιστορικός Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ για το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, είπε χαρακτηριστικά ότι «Για μένα είναι η 2η άλωση της Κωνσταντινούπολης».