Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Οινοποιία TSANTALI, για την χορηγία ψηφιακού υλικού, (συγκεκριμένα οκτώ (8) κεντρικών μονάδων Η/Υ), η οποία συμβάλει στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του σχολείου μας.

Αναγνωρίστηκε η σορός του άντρα που είχε βρεθεί στον Πλαταμώνα Πιερίας

Αναγνωρίστηκε τελικά από οικείο του πρόσωπο η σορός του άντρα που είχε βρεθεί στην θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα Πιερίας.
ΕΚ ΤΟΥ Δ΄Λ/Τ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

28η Διεθνής Ολυμπιάδα Βιολογίας - Ακόμα μία χρονιά με μετάλλια

28η Διεθνής Ολυμπιάδα Βιολογίας - Ακόμα μία χρονιά με μετάλλια
Πρόκειται για την 7η χρονιά, όπου η Ελληνική Αποστολή επιστρέφει με μετάλλια, γεγονός το οποίο δεν είναι τυχαίο.
Η Ελληνική Αποστολή επιστρέφει την Δευτέρα 31/07 στις 2:00 πμ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Τελικός απολογισμός 2 χάλκινα μετάλλια και 1 εύφημος μνεία.


ΚΑΒΟΥΡΟΒΡΑΔΙΑ 2017 ΣΤΗΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


10ο Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας.


Συνεχίζεται η φιλοξενία παιδιών στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης

Με επιτυχία συνεχίζεται το Πρόγραμμα Φιλοξενίας παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από όλο το Νομό Πιερίας στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Ρητίνης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ 2017-2018

Από την Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Πιερίας http://epspierias.gr στην ενότητα Προκηρύξεις, αναρτήθηκαν οι προκηρύξεις πρωταθλήματος και κυπέλλου περιόδου 2017-2018 καθώς και τα έντυπα που πρέπει να καταθέσει κάθε σωματείο με την δήλωση συμμετοχής.

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 90 ΗΜΕΡΕΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 90 ΗΜΕΡΕΣ
Το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ERCC) εξέδωσε χάρτη, ο οποίος απεικονίζει τις δασικές πυρκαγιές που έχουν σημειωθεί στη Νότια Ευρώπη κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Σύλληψη για κλοπή σε αυτοκίνητα στην Πιερία

Συνελήφθη χθες (29-7-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικό που ήταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας και υπηρετεί σε Υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης
 

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές συσσωρευτών ενέργειας από κεραίες τηλεπικοινωνιών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος που ενέχεται σε 9 περιπτώσεις κλοπών σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη
Προκάλεσε ζημία άνω των 15.000 ευρώ σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ “ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ”

Μουσική Πανδαισία στους Πρόποδες του Μυθικού Ολύμπου
Μιά μαγευτική μουσική βραδιά είχαν την τύχη να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 στις 9.30΄ το βράδυ, στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με κατεδαφίσεις στις Δρυμάδες Χειμάρρας ακινήτων που ανήκουν σε μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας

Η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων, της Αλβανίας συμπεριλαμβανομένης. Προϋπόθεση, όμως, της ευρωπαϊκής αυτής πορείας είναι η προσήλωση των χωρών αυτών στους ευρωπαϊκούς κανόνες και στις αρχές του κράτους δικαίου. Η παραβίαση των ως άνω αρχών από υποψήφιο κράτος σημαίνει ότι στην πραγματικότητα αυτό δεν επιθυμεί τον ευρωπαϊκό του δρόμο.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 30 Ιουλίου 2017.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 30 Ιουλίου 2017.