Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ: ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

«Το φράγμα των τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων για αγορές πλοίων έσπασαν οι ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακές εταιρείες έως τα μέσα Δεκεμβρίου (2016) και βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Συνολικά έχουν δοθεί 14,8 δισεκατομμύρια για 1.206 πλοία».

Η πίτα της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. (ΕΣΕΤ)

Η πίτα της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. (ΕΣΕΤ)

Γενική Συνέλευση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ), το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα. 
Το παρών έδωσαν αρκετοί δημοσιογράφοι από την Πιερία.

Ο ετήσιος χορός του '' ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΟΥΣΗ'' στον Κολινδρό Πιερίας

Ο ετήσιος χορός του '' ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΟΥΣΗ'' στον Κολινδρό Πιερίας
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε χθές Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος '' ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΣΗΣ'' στον Κολινδρό Πιερίας, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΟΝΙΚΗ ΤΟΥ Κ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης κόβει την βασιλόπιτα, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και προσκαλεί όλους: αθλητές, γονείς, μέλη και φίλους του Ομίλου. Στην τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία στις 19:00 θα βραβευτεί η 4η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαΐδου και ο Θ.Καραμήτρος που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι αθλητές που πέτυχαν Βαλκανικές και Πανελλήνιες διακρίσεις το 2016, καθώς και οι αριστούχοι αθλητές του Ομίλου, ενώ θα απονεμηθούν και ειδικές τιμητικές διακρίσεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μετά από 20 μέρες στα μπλόκα, απευθυνθήκαμε στην κυβέρνηση ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα αιτήματα που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο αιτημάτων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων κι αφορούν, κυριολεκτικά, στην επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών.

BATANIAKOΣ - OLYMPIAN F.C. 1 - 6

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2002-2003 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 6-1 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ.

Απάντηση στις δηλώσεις του κ. Δημήτρη Ντούρου για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας.

Ορμώμενος από τις δηλώσεις του κ. Ντούρου αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω αυτό το κείμενο προς ενημέρωση των πολιτών της πόλης και του ευρύτερου Νομού μας, αλλά και του ιδίου του κ. Ντούρου, κρίνοντας πως είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για το μεγάλο έργο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑTΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑTΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες! Μη μένουμε παρατηρητές παρακολουθώντας από τον καναπέ τα παζάρια που γίνονται ανάμεσα σε κυβέρνηση, Ε.Ε., και Δ.Ν.Τ, για την αξιολόγηση. Ένα πρέπει να είναι καθαρό για κάθε εργαζόμενο.

-ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΟΛΗ,ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ- ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Σε μια πόλη, εγκλωβισμένοι στους θορύβους της σιωπής, άνθρωποι μόνοι, σκυθρωποί, απελπισμένοι, ζούνε την ύπαρξή τους, μέσα στην ανυπαρξία τους, κυνηγώντας μέρα-νύχτα ,χίμαιρες, ζώντας με ψευδαισθήσεις, αλλόκοτες και εφήμερες.

Στην ίδια πόλη, πριν κάποια χρόνια, έβλεπες παντού, χαμόγελα και αισιοδοξία. Έλεγες ,Καλημέρα, τι κάνεις?

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ημερομηνία
ΏραΘερμ/σίαΥγρασίαΔιεύθ. ανέμου - ΈντασηΚαιρός - φαινόμενα
Κυριακή
12/2
08:00
5°C
Αισθητή Θερμοκρασία2°C
81%
2 Μπφ NA
9 Km/h
ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
14:00
8°C
Αισθητή Θερμοκρασία5°C
57%
3 Μπφ NA
16 Km/h
ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
20:00
4°C
88%
2 Μπφ ΝΔ
9 Km/h
ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνθήκες δημιουργίας αιθαλομίχλης!

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2017

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2017