Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Σεισμός στην Κρήτη πριν μια ώρα περίπου


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:26 80 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κισσάμου Χανίων .
Το εστιακο βάθος εκτιμάται στα 32 χιλιόμετρα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές η θύματα. 

16 νεκροί στο Τέξας από πτώση αερόστατου


Το αερόστατο έπιασε φωτιά στον αέρα Και έπεσε με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 16 επιβάτες του.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Παρασκευή 29 Ιουλίου η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποίησε Προσκύνημα - Περίπλου του Αγίου Όρους. Συμμετείχαν 220 προσκυνητές, τόσο μόνιμοι κάτοικοι της Πιερίας, όσο και πολλοί έλληνες και ξένοι παραθεριστές, οι οποίοι κατά το θέρος ευρίσκονται στις παραθαλάσσιες περιοχές. Επίσης, συμμετείχαν και 50 σπουδαστές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελιγραδίου, που βρίσκονται στην Ελλάδα, φιλοξενούμενοι από την Ιερά Μητρόπολη στον ξενώνα του Σβορώνου.

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Αποθεώθηκε ο Συρανό στο αρχαίο θέατρο Δίου


Όρθιοι χειροκρότησαν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη Δήμητρα Ματσούκα και όλους τους συντελεστές της παράστασης Συρανό, οι θεατές στο αρχαίο θέατρο του Δίου το βράδυ της Παρασκευής, σε μια παράσταση που δόθηκε στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου .

ΠΑΜΕ Πιερίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την κοινωνική πολιτική

 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την πολιτική της, ενώ φτωχοποιεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους με συνεχόμενα αντιλαϊκά μέτρα, παριστάνει τον προστάτη των αδύνατων με παροχές ψίχουλα. Δεν κατάργησε κανένα νόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να τους υλοποιεί όλους και επιπλέον πήρε μέτρα φωτιά ενάντια στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του κεφαλαίου.

ΟΞΕΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΩΤΙΤΙΔΑ. Του Ζαμάνη Βασίλη, Ιατρού Ω.Ρ.Λ. (ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΥ) παίδων και ενηλίκων.



Είναι η φλεγμονή του ακουστικού πόρου του ωτός(ο σωλήνας που οδηγεί στο τύμπανο) .Μπορεί να είναι εντοπισμένη(δοθιήνας) ή διάχυτη(αυτί του κολυμβητή).

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: "WONDER WOMAN" (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο   Ν. Πιερίας ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ διοργανώνει το 3ο καλοκαιρινό Σαρακατσάνικο γλέντι και καλεί όλους τους Σαρακατσάνους της Πιερίας, της Ελλάδας, αλλά και φίλους των Σαρακατσαναίων να παρευρεθούν το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 και ώρα 22:00 στο ξωκλήσι του Αι Γιώργη στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας για να αναβιώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την Σαρακατσάνικη παράδοση. Γλέντι και χορός μέχρι το πρωί.
Καλή αντάμωση.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Κύριε πρόεδρε με την δηλωση μου αυτη σας ανακοινωνω την παραιτηση μου απο το διοικητικο συμβουλιο του ερασιτεχνη πιερικου,και η αποφαση μου ειναι αμετακλητη.
Επι του παρόντος δεν εχει νοημα να αναφερω αναλυτικα  τους λογους της παραιτησης μου σε αυτη μου τη δηλωση.