Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Εθνική των... συνδρομητών;

Κανένα «ελεύθερο» κανάλι δεν μεταδίδει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ με αντίπαλο την Μ. Βρετανία, ούτε καν το κανάλι της FIBA στο Youtube, που αντιθέτως δείχνει Αλβανία και Κόσοβο...

Όταν θα βγαίνει ο δίσκος στις εκκλησίες...


Οι διαιτητές και οι αγώνες του Σ/Κ για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας

Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ: Πρόκληση σε εκδήλωση - συνεστίαση

Η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση - συνεστίαση που διοργανώνει, στο πλαίσιο του καλέσματος που απευθύνει προς το λαό για αγωνιστική συμπόρευση αλλά και της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2021.

Συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν χθες (24 Νοεμβρίου 2021) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας και ημεδαπή γυναίκα...

Φωτορεπορτάζ από την λιτανεία για την πολιούχο της πόλης μας Αγία Αικατερίνη

ΒΙΝΤΕΟ - Λιτανεία της Αγίας Αικατερίνης

Η Αγία Αικατερίνη να μας προσέχει! Δείτε βίντεο από την σημερινή λιτανεία και στην συνέχεια μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας θα επηρεάσουν τη χώρα μας από αύριο Παρασκευή (26-11-2021) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Στηρίζουμε την κινητοποίηση διαμαρτυρίας των Εργαστηριακών Ιατρών του Νομού μας, που εξαγγέλθηκε για το διάστημα 26-30 Νοεμβρίου 2021, λόγω των άδικων και υπερβολικών, άμεσων και έμμεσων περικοπών, που επιβάλει το μονοπώλιο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ στις αμοιβές των Εργαστηρίων.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μητρόπολης Κατερίνης

Βρίσκεται εντός του μητροπολιτικού μεγάρου της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

«Τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου μειώνονται όταν απειλούνται τα δικαιώματα ενός μόνου ανθρώπου»...

Η καθηγήτρια Δεοντολογίας και Ηθικής του Πανεπιστημίου Western's Huron University College στον Καναδά, Julie Ponesse υπέβαλε την παραίτηση της κατά την διάρκεια ομιλία της σε ένα πανεπιστημιακό αμφιθέατρο γιατί αρνήθηκε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό...

Χρόνια πολλά Κατερίνη. Σήμερα γιορτάζει η Προστάτιδα και Πολιούχος μας Αγία Αικατερίνη. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2019 λόγω κακοκαιρίας δεν έγινε η λιτάνευση, το 2020 δεν έγινε λόγω κορωνοϊού. Σήμερα αν όλα πάνε καλά θα γίνει η λιτανεία. Οπότε ας θυμηθούμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 25η Νοεμβρίου είναι η 329η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (330η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 36 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Συννεφιά και υποψία βροχής σήμερα στον ουρανό της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 25 Νοεμβρίου 2021