Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

The Shape of Water από τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Οι εθελοντές "άγιοι" του Ιερού Συσσιτίου της Μητρόπολης Κατερίνης.

Οι εθελοντές "άγιοι" του Ιερού Συσσιτίου της Μητρόπολης Κατερίνης.
Αποτελούν την ραχοκοκαλιά της φιλανθρωπικής δράσης της Ι. Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άρτος ο Επιούσιος».

Καθημερινά παρασκευάζουν και διανέμουν κατ΄ οίκον φαγητό σε όλους εκείνους που είτε είναι θύματα της κρίσης ή έχουν οικονομικά προβλήματα.

Αλλάζουν όσα ξέρατε για τα Επιμελητήρια! Μέχρι και δημοψηφίσματα θα κάνουν...

Αλλάζουν όσα ξέρατε για τα Επιμελητήρια! Μέχρι και δημοψηφίσματα θα κάνουν...
Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, έως τις 14 Ιουλίου 2017, τέθηκε από το υπουργείο Οικονομίας, το σχέδιο νόμου «εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας».

Δημοψηφίσματα, συγχωνεύσεις, πρόεδρος μόνο για δυο χρόνια, διαχείριση επιχειρηματικών πάρκων κ.α. προβλέπει το σχέδιο νόμου για τα επιμελητήρια.

Δείτε τις βασικές αλλαγές:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 1987 ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 1987 ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:00 οι απόφοιτοι του Γυμνασίου Περίστασης του έτους 1987 συναντιόμαστε στο beach bar του ξενοδοχείου “ΟΡΦΕΑΣ” στην Παραλία Κορινού.

Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια από την αποφοίτησή μας!!!

Φροντίζουμε να ενημερώσουμε τους συμμαθητές μας, με τους οποίους έχουμε επικοινωνία.

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με την προβολή της αναβληθείσας λόγω καιρού ταινίας “Η γλώσσα της πεταλούδας’ συνεχίζεται την Τρίτη 25 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, το αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, στο πλαίσιο των θερινών προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Είχε τσιγάρα χωρίς... ταινία.

Συνελήφθη χθες (21-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, σε συνεργασία με τον Τοπικό Αστυνόμο Κολινδρού, 60χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 92 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Ανοικτή επιστολή του Βρακόπουλου Αθανάσιου υποψήφιου διευθυντή ΠΥΣΔΕ Πιερίας

Μετά από τις τοποθετήσεις πολλών καθηγητών του σχολείου αλλά και άλλων που με γνωρίζουν από πολύ παλιά, περίμενα να τοποθετηθεί και κάποιος από τους «εκτελεστές παλαιών διευθυντών» (ΠΥΣΔΕ). Αφού δεν έγινε κάτι τέτοιο επανέρχομαι. Θέλω να τονίσω ότι: 

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι στην Πιερία για την καταπολέμηση του παρεμπορίου

Συνελήφθησαν 22 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 25.000 είδη παρεμπορίου
Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

7ος Αγώνας Δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά Πιερίας

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας διοργανώνει για εβδομη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, « Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» στην Άνω Μηλιά. Παράλληλα θα διεξαχθεί περιπατητικός αγώνας για ενηλίκους και αγώνας δρόμου για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών .

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 22 Ιουλίου 2017

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 22 Ιουλίου 2017