Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Νέο βίντεο από το νέο "Tomb Raider".


Νέος κύκλος εκδηλώσεων της οικολογικής ομάδας "Μητέρα γη"

Νέος κύκλος εκδηλώσεων της οικολογικής ομάδας "Μητέρα γη"
Με χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο κύκλο εκδηλώσεων της οικολογικής μας ομάδας "Μητέρα γη". 'Ενα πρόγραμμα με ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια που ευχόμαστε να συμβάλουν να αφουγκραστούμε περισσότερο τα συναισθήματά μας...

Πρόσκληση ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου σας καλούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση μελών που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ναυτικού Μουσείου στις 14-01-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00.

Χρήστος Γκουγκουρέλας, τοποθέτηση για το Σκοπιανό στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

Αύριο... ή ποτέ.

Αύριο... ή ποτέ.
Δεν ωφελούν τα δάκρυα γενναίε.
δεν φέρνουν πίσω ευκαιρίες και στιγμές.
δεν θα ξεπλύνουν τα ανομήματα καρδιά μου.
δεν θα δροσίζουν τον καημό στα σωθικά.

Γιάννης Φάκας, τοποθέτηση για το Σκοπιανό στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ,ΤΜΗΜΑ: ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο Υπομέτρο 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» ( Δράση 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και Δράση4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος») του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-20.

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΓΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΝΔΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Του Παναγιώτη Σαββίδη

Τα βαλκάνια σαν διαμετακομιστικό κέντρο, δρόμων μεταφοράς ενεργειακών πόρων και προϊόντων, βρίσκονται στην δίνη ενός ισχυρού ανταγωνισμού ιμπεριαλιστικών κέντρων, για το ποιος θα αποκτήσει πλεονεκτήματα στην περιοχή, θα κάνει εξαγωγή κεφαλαίων και αποκτήσει προβάδισμα, μεσούσης μιας ισχνής παγκόσμιας καπιταλιστικής ανάπτυξης. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ε.Δ./ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνονται ¨ότι το εκπαιδευτικό μάθημα της Δευτέρας 22-01-2018 θα πραγματοποιηθεί, ώρα 17:30 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πιερίας στην οδό Κρέσνας 28 στην Κατερίνη.
Από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας

Οι αγώνες του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Πιερίας

Οι αγώνες του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Πιερίας
Δείτε τους αγώνες και τους διαιτητές του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Πιερίας:

Τοποθέτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για το Σκοπιανό στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.


Τοποθέτηση Νίκου Μακρίδη για το Σκοπιανό στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης


ΑΧ

ΑΧ
ΚΑΙ ΟΜΩΣ!... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ

Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ» λόγω του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό ζήτημα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ» λόγω του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό ζήτημα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι» αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, λόγω του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό ζήτημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ - Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


8+1 ερωταπαντήσεις για το Σκοπιανό (Γιατί η Ελλάδα δεν θα κερδίσει τίποτα παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας)

8+1 ερωταπαντήσεις για το Σκοπιανό (Γιατί η Ελλάδα δεν θα κερδίσει τίποτα παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας)
Του Σταύρου Καλεντερίδη

Οι Έλληνες πολιτικοί, συνεννοημένοι μεταξύ τους, διαπραγματεύονται τώρα όπως και τότε, έναν «έντιμο συμβιβασμό», να χαρίσουν δηλαδή τη «Μακεδονία» και να δώσουν χώρο στις εθνικιστικές διεκδικήσεις των Σκοπιανών εναντίον μας. Είναι σαν να διεκδικεί κάποιος στα καλά καθούμενα το σπίτι σου, και εσύ αφενός να δικαιολογείς την επιθετικότητα του και αφετέρου να διαπραγματεύεσαι έναν «έντιμο συμβιβασμό» παραχωρώντας του μόνο το σαλόνι.

“Απόβαση” έφιππων Κρητικών στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό

“Απόβαση” έφιππων Κρητικών στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό
“Απόβαση” στη Θεσσαλονίκη θα κάνει την Κυριακή το πρωί ομάδα Κρητικών, οι οποίοι αναχωρούν σήμερα με το πλοίο της γραμμής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων και τη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης: Ο Ιερώνυμος να κοιτάξει την εικόνα του Μακαριστού Χριστόδουλου. (Για την στάση του Αρχιεπισκόπου στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων) ΒΙΝΤΕΟ

Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης: Ο Ιερώνυμος να κοιτάξει την εικόνα του Μακαριστού Χριστόδουλου. (Για την στάση του Αρχιεπισκόπου στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων)
Για το ζήτημα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας αλλά και τη δήλωση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, μίλησε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ε.Α. και ένας από τους ομιλητές του συλλαλητηρίου της Κυριακής, Φράγκος Φραγκούλης.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ TO 2016. ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΓΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)


41 χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν για να υποδεχτούν οι δικοί του τα οστά του Νίκου Τσιγγαρόπουλου.
Ήταν 16 Αυγούστου του 1974 όταν ο Νίκος πέρασε στο πάνθεον των ηρώων της Ελλάδος δίνοντας την ζωή του για την πατρίδα του, την πατρίδα μας.
20 Ιανουαρίου 2016 η Πιερική γη άνοιξε την αγκαλιά για να τον δεχτεί στα χώματα της.

Σαν σήμερα το 1919 - Αποβιβάζονται στην Οδησσό τα πρώτα τμήματα της ελληνικής 2ης μεραρχίας στην Εκστρατεία της Κριμαίας.

Σαν σήμερα το 1919 - Αποβιβάζονται στην Οδησσό τα πρώτα τμήματα της ελληνικής 2ης μεραρχίας στην Εκστρατεία της Κριμαίας.
Με την ονομασία Εκστρατεία της Κριμαίας, ή Εκστρατεία της Ουκρανίας, ή (παλαιότερα) Εκστρατεία στη μεσημβρινή Ρωσία, ειδικότερα στην ελληνική ιστορία, χαρακτηρίζεται η ελληνική συμμετοχή με εκστρατευτικό σώμα στην εκστρατεία που επιχείρησε η Γαλλία (ως κύριο μέλος της Αντάντ) κατά των Μπολσεβίκων στην Κριμαία και γενικότερα στη περιοχή της Ουκρανίας το 1918-1919.

Γιορτάζουν σήμερα:

Γιορτάζουν σήμερα:
ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΘΥΡΣΟΣ

Πηγή: http://www.saint.gr

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη από την ΕΜΥ

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη από την ΕΜΥΠηγή: http://www.hnms.gr

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, καλημέρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Σάββατο σήμερα 20 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, καλημέρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Σάββατο σήμερα 20 Ιανουαρίου 2018