Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΣΑΑΚ Ανατόλια - Πιερικός Αρχέλαος 75-68

Ο Πιερικός Αρχέλαος γνώρισε την ήττα με 75-68 από την ομάδα του κολλεγίου Ανατόλια σε εκτός έδρας παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Η ομάδα της Πιερίας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι,ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο(21-20) και το ημίχρονο βρήκε τους δύο αντιπάλους ισόπαλους με 40-40. Ωστόσο στην επανάληψη ο τραυματισμός του Γιώργου Ασημάκη(οίδημα στο γόνατο) στοίχισε στην ομάδα καθώς παρουσίασε ένα κενό στην απόδοσή της κυρίως λόγω των λαθών αλλά και της απώλειας φαινομενικά εύκολων καλαθιών.

''ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ'' στην παρέλαση της 25 Μαρτίου 2016 (ΦΩΤΟ)

''ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ'' στην παρέλαση της 25 Μαρτίου 2016 (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας ''ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ'' συμμετέχοντας στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2016 έλαβε μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση που έγινε στο κέντρο της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου μας που αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, με ήθος, σεβασμό και υπερηφάνεια τίμησαν τους αγώνες των προγόνων μας.

Ηλίας Χρυσικός: Εθνική στρατηγική, χωρίς κοντόφθαλμη λογική.

Ηλίας Χρυσικός: Εθνική στρατηγική, χωρίς κοντόφθαλμη λογική.
ΦΩΤΟ: Ηλίας Χρυσικός

Το επόμενο διάστημα η χώρα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ χειρότερες καταστάσεις από αυτές που βλέπουμε στην Ειδομένη ή στον Πειραιά, αφού η πολιτική των ανοικτών συνόρων κατέρρευσε παταγωδώς.
Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο προσφυγικό πρόβλημα, που κυρίως πλήττει την χώρα μας και η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν αποτραπούν οι πρόσφυγες από τα κλειστά σύνορα, είναι σίγουρο ότι εκατοντάδες χιλιάδες θα θελήσουν να περάσουν από τα τουρκικά παράλια.
Ο κίνδυνος για την χώρα μας είναι τεράστιος, εάν η Τουρκία δεν πιεστεί να σταματήσει το «βρόμικο» παιχνίδι με τους πρόσφυγες.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "RUN GREECE 2016 ΛΑΡΙΣΑ" παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "RUN GREECE 2016 ΛΑΡΙΣΑ" παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. (ΦΩΤΟ)

«Βραδιά με πρωτότυπο σενάριο στο αρχοντικό Τσαλόπουλου»

«Βραδιά με πρωτότυπο σενάριο στο αρχοντικό Τσαλόπουλου»

Προεναρκτήρια εκδήλωση των Κινηματογραφικών Αφιερωμάτων Κατερίνης με την έκθεση POP: play it again
Το αποτύπωμα της στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης άφησε η εναρκτήρια βραδιά των Κινηματογραφικών Αφιερωμάτων Κατερίνης 2016, καθώς όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο Τσαλοπούλειο το βράδυ του Σαββάτου, απόλαυσαν τα εγκαίνια της έκθεσης POP: play it again στον περιβάλλοντα χώρο και την ατμόσφαιρα αλλοτινών εποχών στο εσωτερικό του παλιού αρχοντικού.

Πώς αντιμετωπίζω το ¨ξέφτισμα¨ των στηθαίων στα μπαλκόνια;

Πώς αντιμετωπίζω το ¨ξέφτισμα¨ των στηθαίων στα μπαλκόνια;

Απαντήσεις σε αυτή, αλλά και σε πολλές άλλες ερωτήσεις, δίνονται μέσα από την σελίδα της «Τεχνικής και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής Ομάδα του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης», στην διεύθυνση http://advice-team.blogspot.gr/, από τον σύλλογο καθηγητών του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Κατερίνης.
Μπορείτε να αναζητήσετε μέσα από τις υπάρχουσες ερωτήσεις τα θέματα που σας ενδιαφέρουν ή να στείλετε τις δικές σας ερωτήσεις για να απαντηθούν ως ξεχωριστό θέμα μέσα από την σελίδα...

Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μέσω των μηχανισμών της και της σκόπιμης δαιδαλώδους διαδικασίας, εδώ και 13 μήνες  δεν πλήρωσαν  «τους εργαζόμενους» στα προγράμματα  κατάρτισης του  ΛΑΕΚ.. Οι (αν)αρμόδιοι φορείς, που διαχειρίζονται αυτά τα προγράμματα ,  παραπέμπουν τους  συμμετέχοντες από γραφείο, σε γραφείο, και από τηλέφωνο σε τηλέφωνο, και  κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για το ‘‘φόνο’’.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης παίζει “Cinema στο πιάνο”

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης παίζει “Cinema στο πιάνο”

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, στο πλαίσιο των συναυλιών των Μουσικών του Συνόλων, διοργανώνει συναυλία των τάξεων πιάνου, με θέμα τη μουσική του ευρωπαϊκού και αμερικάνικου κινηματογράφου, που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.00 στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων πιάνου των καθηγητών Ε. Κυριαζίδου, Σ. Παυλίδη, Ε. Σιδερίδου και Ε. Χαλάτση θα ερμηνεύσουν αγαπημένες μελωδίες από τον ευρωπαϊκό και αμερικάνικο κινηματογράφο (O Nονός, Καζαμπλάνκα, Λόρενς της Αραβίας, Αμελί, Τιτανικός, Πειρατές της Καραϊβικής, Η μελωδία της ευτυχίας, Η ζωή είναι ωραία κ.α.).

Είσοδος ελεύθερη.

Τουρνουά Αγάπης & Αλληλεγγύης: Συνδιοργάνωση ΝΕΦΕΛΕΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κατερίνης

  Ημέρα εθνικής και γιορτής και υπερηφάνειας…. Όμως λέμε πολλές φορές… οι πρόγονοι μας πολέμησαν… ήταν ήρωες… εμείς; Τι κάνουμε εμείς…; Δεν έχουμε καθόλου από τη δική τους ψυχή….; Ο σημερινός τύραννος δεν είναι ο Τούρκος… ούτε η δικτατορία… είναι η οικονομική κρίση…. Σε τέτοια λοιπόν εποχή κάναμε ένα μικρό βηματάκι… ελάχιστο… όχι για τους εαυτούς μας…. Αλλά για τον συνΆνθρωπο μας…. Μαζευτήκαμε παίξαμε μπάλα, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γλεντήσαμε αλλά κυρίως προσφέραμε…. Άλλος πολλά και άλλος λίγα, σε μια κοινή προσπάθεια για το παιδικό χωριό του Φιλύρου….

Το Παμπιερικό Συντονιστικό για τους Πρόσφυγες σε δράση!

 Οι πολίτες της Πιερίας δείχνουν το πρόσωπο της προσφοράς, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, απέναντι στους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και φιλοξενούνται στον τόπο μας. Σας ευχαριστούμε, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια μαζί!

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη.

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις:

Παράσταση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης στην Εφορία Κατερίνης.

Παράσταση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης στην Εφορία Κατερίνης.

Μια νέα μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης και απαίτησε  να επιστραφεί  το  σχολικό επίδομα που έκλεψε η κυβέρνηση μέσω της εφορίας από μια μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα να είναι μακροχρόνια άνεργη και άρρωστη χωρίς κανένα εισόδημα. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ

Στο πλαίσιο της Μεγάλης Σαρακοστής, το Γραφείο Νεότητας του Πνευματικού Κέντρου «Ο Άγιος Φώτιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργανώνει Λειτουργικό Σεμινάριο με θέμα:
ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ: Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Σκοπός των συναντήσεων είναι η εμβάθυνση στο πνευματικό περιεχόμενο και τα μηνύματα της σημαντικότερης λειτουργικής περιόδου της Εκκλησίας. Ουσιαστικά πρόκειται για ποιμαντική δράση, με σκοπό να βοηθήσει τα νεότερα μέλη της Εκκλησίας στην κατανόηση καί βίωση των σταθμών της Μεγάλης Σαρακοστής, σύμφωνα με την πατερική μέθοδο θεολογίας της λατρείας.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας: Από αυτό το κέντρο φιλοξενίας δεν λείπει τίποτα!

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας: Από αυτό το κέντρο φιλοξενίας δεν λείπει τίποτα!
Αγαπητοί συμπολίτες,
Υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Στρατού και της Αστυνομίας και με την βοήθεια μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου» εγκαταστάθηκαν χθες οι πρώτοι πρόσφυγες στον προσωρινό σταθμό φιλοξενίας της Χράνης.

Οικογένειες με μικρά παιδιά, κυρίως από την Συρία και το Ιράκ, αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή τους, τοποθετήθηκαν σε ομαδικές σκηνές των 8 ατόμων, τους προσφέρθηκε ο αναγκαίος εξοπλισμός και σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ φιλοξενουμένων και των ανθρώπων που ανέλαβαν την φροντίδα τους.

Μην ξεχνιέστε έχει αλλάξει η ώρα...



Μια ώρα μπροστά θα πρέπει να δείχνουν οι δείκτες των ρολογιών σας, αφού από τα ξημερώματα έχει αλλάξει η ώρα!

Καλημέρα, Κυριακή σήμερα 27 Μαρτίου 2016