Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Τουρνουά Αγάπης & Αλληλεγγύης: Συνδιοργάνωση ΝΕΦΕΛΕΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κατερίνης

  Ημέρα εθνικής και γιορτής και υπερηφάνειας…. Όμως λέμε πολλές φορές… οι πρόγονοι μας πολέμησαν… ήταν ήρωες… εμείς; Τι κάνουμε εμείς…; Δεν έχουμε καθόλου από τη δική τους ψυχή….; Ο σημερινός τύραννος δεν είναι ο Τούρκος… ούτε η δικτατορία… είναι η οικονομική κρίση…. Σε τέτοια λοιπόν εποχή κάναμε ένα μικρό βηματάκι… ελάχιστο… όχι για τους εαυτούς μας…. Αλλά για τον συνΆνθρωπο μας…. Μαζευτήκαμε παίξαμε μπάλα, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γλεντήσαμε αλλά κυρίως προσφέραμε…. Άλλος πολλά και άλλος λίγα, σε μια κοινή προσπάθεια για το παιδικό χωριό του Φιλύρου….


Για ακόμα μια φορά αποδείξαμε ότι ως Έλληνες έχουμε ψυχή… ότι νοιαζόμαστε και έχουμε πάντα την πρόθεση να προσφέρουμε την βοήθεια μας στους ασθενέστερους…. Σε αυτούς που χρειάζονται περισσότερο παρά ποτέ την στήριξη μας και την αγάπη μας…. Ο κόσμος της Πιερίας, μαζί με τις ομάδες των βετεράνων Θεσσαλονίκης και των παλαιμάχων Πανναξιακού, έδωσαν ένα μήνυμα… ότι είμαστε εδώ και ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, πάντα θα προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη…..
Ας ευχαριστήσουμε λοιπόν όλες τις ομάδες που συμμετείχαν,
τους παλαίμαχους φίλους Νεφελών,
τους παλαίμαχους του Πιερικού,
τους βετεράνους Θεσσαλονίκης, και φυσικά
τους παλαίμαχους του Πανναξιακού,
που εκτός των άλλων μας έμαθαν να χορεύουμε και όντας φιλόξενοι νησιώτες μας προσκάλεσαν να τους επισκεφθούμε στην όμορφη Νάξο… θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς
3MARKET Super Market
ΑΒΑΚΙΑΝ Ξηροί καρποί
ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ Κοτόπουλα Εξοχής
ΒΙΟΤΕΝ Οικολογικά κάρβουνα
ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ Κάβα ΠΟΤΏΝ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ιχθυοπωλείο
ΕΛΒΕΚ-ΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ
ΚΑΤΕΛΑ Λεπτοκαρυά Αρτοποιείο
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ Συστήματα Ήχου

ΚΡΥΣΤΑΛ Ζαχαροπλαστείο