Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Μ. ΣΚΟΥΦΑ: Βασιζόμαστε στους νέους αγρότες για ένα δυνατό και υγιές συνεταιριστικό κίνημα. Ομιλία της Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς



Μ. ΣΚΟΥΦΑ: Βασιζόμαστε στους νέους αγρότες για ένα δυνατό και υγιές συνεταιριστικό κίνημα.  Ομιλία της Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για τους Αγροτικούς ΣυνεταιρισμούςΤην ανάγκη στήριξης των γυναικείων συνεταιριστικών οργανώσεων με ευρωπαϊκά κονδύλια, επιμορφωτικά σεμινάρια και υποστήριξη στην εξαγωγή των μεταποιημένων προϊόντων που φτιάχνει η Ελληνίδα αγρότισσα, επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής και την ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Αγροτικοί συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας Κατερίνης την Μ.Δευτέρα για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας



Την Μ. Δευτέρα 25η Απριλίου που έχουμε την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κατερίνη θα έχουμε από ώρα 15:00 έως 19:00 απαγόρευση στάθμευσης στις παρακάτω οδούς:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

23 ΑΠΡΙΛΗ 2016/ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ/ ώρα 8:00 μ.μ. ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2016 – ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

23 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και η UNESCO καθιέρωσε διεθνώς αφιέρωμα σε δυο συγγραφείς που πέθαναν την ίδια μέρα, 23 Απριλίου 1616, στον Ισπανό συγγραφέα του «Δον Κιχώτη», Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και τον Άγγλο δραματουργό Γουίλιαμ Σαίξπηρ.

10ο Sfendami Mountain Festival 23-24 Απριλίου 2016

Ο S.M.F – Sfendami Mountain Festival κλείνοντας 9 χρόνια ανοδικής πορείας συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε το 2007. 

Στην 10η επετειακή χρονιά έρχεται ανανεωμένο.
Ανανεωμένο φρέσκο με νέους αγώνες και ιδέες ,πολλά ενδιαφέροντα για μικρούς και μεγάλους

Στους αγώνες του διημέρου εντάσσεται εκτός του αγώνα ορεινού τρεξίματος των 20,6  χιλ , 10 χιλ και αγώνας 5 χιλ δίνοντας την δυνατότητα να συμμετέχουν εκτός αθλητών και φίλοι συνοδοί


Νέα διαταγή για αποσπάσεις για την Πιερία- Αφορά αστυνομικούς μέχρι το βαθμό του Υπαστυνόμου (συμπεριλαμβανομένων και των Ειδικών Φρουρών)

Εστάλη διαταγή προς τις Υπηρεσίες των ΔΑ Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, για ενίσχυση της ΔΑ Πιερίας κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2016 έως 31-08-2016.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πιερίας-Ευχές για το Πάσχα.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πιερίας εύχονται ολόψυχα στα Σωματεία, τους Ποδοσφαιριστές, τους Παράγοντες, τους Διαιτητές και τους Φιλάθλους του Νομού
«ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ» και «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, εύχεται στα μέλη του και σε όλους τους συνταξιούχους του Νομού μας, Καλή Ανάσταση, με υγεία και οικογενειακή γαλήνη.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Κουτσής Δημήτριος Τσαλός Αθανάσιος

Πρόσκληση σε πάρτυ της Μαρίας Σούµπερτ από την θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης


Με µεγάλη επιτυχία η θεατρική οµάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης παρουσίασε το απόγευµα της Τετάρτης 20 Απριλίου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου την παράσταση «Invitation to a party» Πρόσκληση σε πάρτυ της Μαρίας Σούµπερτ.

Εκδήλωση για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και για την προσφυγιά µε τίτλο «Γιατί;»


Την Πέµπτη 21/4/2016 από τις 8.30πµ µέχρι 10.15πµ η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου και 5ου ΓΕΛ Κατερίνης ήταν κατάµεστη από µαθητές – τριες και καθηγητές –τριες τριών σχολείων.
Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης και το 2 ΕΠΑΛ Κατερίνης συνδιοργάνωσαν εκδήλωση αφιερωµένη στη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και την Προσφυγιά.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΤΑΧΝΙΣΤΑ (Κ.ΜΗΛΙΑ)

Το παράρτημα Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 73 χρόνων από τη μάχη που έδωσε ο ΕΛΑΣ στα Τάχνιστα (Κάτω Μηλιά) στις 18-4-1943 εναντίον των ναζιστικών γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναδέλφισσες/φοι,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συμμετείχε στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με τη  συμμετοχή συλλόγων  της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της περιφέρειά μας.

Δραστηριότητες Ε.Ο.Σ Πέτρας

Την Κυριακή 17/4 πεζοπορήσαμε από το Λιτόχωρο ζηλνιά και το καταφύγιο του Σταυρου , σε όμορφα και σε μοναδικά θέα μονοπάτια , φτάνοντας στην Ζηλνια απολαύσαμε τη θέα από το κιόσκι και έγινε ξενάγηση στο αναρριχητικό πεδίο το οποίο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στη Ελλάδα. , στη συνεχεία κινηθήκαμε στο Καταφύγιου του Σταύρου όπου εκεί απολαύσαμε μια υπεροχή πανοραμική θεά.

Καλημέρα, Παρασκευή σήμερα 22 Απριλίου 2016