Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πρόσκληση σε πάρτυ της Μαρίας Σούµπερτ από την θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης


Με µεγάλη επιτυχία η θεατρική οµάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης παρουσίασε το απόγευµα της Τετάρτης 20 Απριλίου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου την παράσταση «Invitation to a party» Πρόσκληση σε πάρτυ της Μαρίας Σούµπερτ.


Εντάσσεται στο πλαίσιο Σχολικών ∆ραστηριοτήτων και είναι εγκεκριµένο Πολιτιστικό Πρόγραµµα, µε υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Ειρήνη Παπά και την κ. Χριστίνα ∆ασκαλοπούλου. Τη γενική επίβλεψη του προγράµµατος είχε η Υποδιευθύντρια κ. ∆έσποινα Σαββίδου.
Στην παράσταση συµµετείχαν 27 µαθητές όλων των τάξεων του σχολείου. Η οµαδική δουλειά των παιδιών, που αφιέρωσαν ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για πρόβες, απέδωσε στη δηµιουργική παραγωγή αυτού του καλλιτεχνικού προϊόντος.
Αξίζει να τονιστεί η συνεργασία µε την οµάδα του Περιβαλλοντικού Προγράµµατος «Αειφορία και Τέχνη» µε υπεύθυνο τον καθηγητή κ.Αντώνη Γράµπα, που µε ενθουσιασµό ανέλαβε τα σκηνικά της παράστασης.
Η σκηνοθετική επίβλεψη ανήκει στον κ.Βαλεντίνο Πελάγο, πτυχιούχο Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Πάτρας, τον οποίο ευχαριστούµε για την πραγµατοποίηση της παράστασης.
Ευχαριστούµε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεµόνων του 5ου ΓΕΛ για τη ουσιαστική συµβολή του στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
Τα Συγχαρητήρια όµως ανήκουν κυρίως στους µαθητές και στις µαθήτριες που ανέβασαν για µια τόσο πετυχηµένη παράσταση!!!