Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Συστάσεις από τον ΕΦΕΤ για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι.


Η αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία επιταχύνει την αλλοίωση των τροφίμων, η εποχιακή λειτουργία ορισμένων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και η αυξημένη ζήτηση, λόγω μεγάλου αριθμού τουριστών, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ασφάλεια των τροφίμων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

Όταν οι παραδόσεις αντέχουν στο χρόνο και σμίγουν... τότε γίνονται θαύματα...

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας, το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας «Το Ξαθέρι», ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Θρακικός Γανόχωρας...

Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, την Τετάρτη 29 Μαΐου ώρα 19:30 στο θεατράκι του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης. Είσοδος ελεύθερη.

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών...

Δηλώσεις υποψηφίων Δημάρχων Δίου-Ολύμπου για τις εκλογές.

Τα τελικά αποτελέσματα στις Περιφερειακές εκλογές στον Ν. Πιερίας.

Τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Κατερίνης

Την Πέμπτη η επόμενη εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm


Δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm με τον Μιχάλη Κανταρτζή. Ξανά μαζί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης για τις εκλογές.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης βρέθηκε στις επάλξεις του εκλογικού αγώνα για τις Ευρωεκλογές και το αποτέλεσμα μας κάνει όλους να αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι για τη μεγάλη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας, για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα.

The Politics of Love (Η πολιτική της αγάπης)

Της Νένας Μεϊμάρη

(Μετάφραση από την αγγλική γλώσσα: Κωνσταντινίδου Χαρούλα)

"Γνώρισα τον Michael Cassidy, έναν άνθρωπο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, το 1997 στην πόλη Coventry της Αγγλίας, σε ένα διεθνές συνέδριο συμφιλίωσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ)


Μεγάλη συμμετοχή στην Εορτή Λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων παιδιών Γυμνασίου-Λυκείου της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η λήξη των Κατηχητικών Συνάξεων παιδιών Γυμνασίου-Λυκείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

4ο Γυμνάσιο Κατερίνης - Πηγή δράσεων, πολιτισμού και αλληλεγγύης. (ΦΩΤΟ)

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, βραβεύτηκαν σήμερα το πρωί καθηγητές-τριες και μαθητές-τριες του σχολείου για την συμμετοχή τους στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την φετινή σχολική χρονιά.

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών "Βασική Υποστήριξη της Ζωής" BLS/AED με πιστοποίηση από το ERC - ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ

7 Ιουλίου κατά πάσα πιθανότητα η διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

ΟΙ ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018 – 2019 ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΥΠΕΛΛΑ

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3 (26-24,13-25, 13-25, 16-25)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

585 π.Χ. - Κατά τη διάρκεια μάχης στον ποταμό Άλυ, μεταξύ του Αλυάττη Β΄ και του Κυαξάρη, συμβαίνει έκλειψη Ηλίου την οποία είχε προβλέψει ο Θαλής.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΔΙΟΣΚΟΡΙΔΗΣ
ΕΛΙΚΩΝΙΔΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 28 Μαΐου 2019.