Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3 (26-24,13-25, 13-25, 16-25)

Ένα μέρος από τις μεγάλες τους δυνατότητες φανέρωσαν οι εκπληκτικές παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς κατέκτησαν αήττητες και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν το τέλος, πετυχαίνοντας την 21η νίκη σε 21 αγώνες χάνοντας μόλις ένα σετ 63-1!!! βάζοντας παρακαταθήκη για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Οι παγκορασίδες του Πιερικού κατέκτησαν δίκαια το πρωτάθλημα αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να τους αντισταθεί, δείχνοντας ότι αποτελούν την κυρίαρχη δύναμη, έτοιμοι να οδηγήσουν το βόλεϊ της Κατερίνης σε πολύ υψηλές διακρίσεις.Οι μικρές παίκτριες του Πιερικού έδειξαν σε όλα τα παιχνίδια την σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που έκαναν, έδειξαν το υψηλό επίπεδο τεχνικής και τακτικής κατάρτισης, έδειξαν μία άρτια καλοκουρδισμένη μηχανή που δεν έχει αντίπαλο να της αντισταθεί, έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στο παιχνίδι της Καστοριάς τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα της Καστοριάς να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό. Έτσι το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο μέχρι τον 19ο και στο σημείο αυτό η ομάδα του Πιερικού ξέφυγε στο σκορ και προηγήθηκε 23-20, όμως επιπόλαια λάθη οδήγησαν στην απώλεια του σετ με 26-24. Αυτό ήταν το 1ο σετ που χάθηκε σε 21 αγώνες. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν γιατί είναι μια πανίσχυρη ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση, κερδίζοντας το σετ με 25-13. Το 3ο σετ ήταν μία επανάληψη του 2ου καθώς οι μικρές παίκτριες του Πιερικού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίστασης στην ομάδα της Καστοριάς, κερδίζοντας το και αυτό με 25-13. Το 4ο σετ ήταν πλέον μια τυπική διαδικασία αφού οι φοβερές παγκορασίδες του Πιερικού προηγήθηκαν με 22-10 και τελικά πήραν το σετ με 25-16 και την νίκη με 3-1 σετ. Μία νίκη που τους έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο μεγάλος αριθμός των κοριτσιών αλλά και των αγοριών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής του Πιερικού και του Αρχελάου αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση της επιστημονικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ, της αναγνώρισης του κόσμου που έρχεται στο γήπεδο αλλά και που φέρνει τα παιδιά του για να μάθουν το βόλεϊ μέσα από το πιο άρτια επιστημονικά και παιδαγωγικά καταρτισμένο προπονητικό τιμ. Οι αριθμοί, τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

Η απονομή του κυπέλλου, των χρυσών μεταλλίων και των διπλωμάτων θα γίνει το Σάββατο 1 Ιουνίου, μετά το τέλος του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στις 18:00 με την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας στο ΄Β ΔΑΚ


Σύνθεση: (Σαρρής), Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Στρίμπα. Μαυρίδου, Ζειμπέκη, Ιορδανίδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Παναπακίδου.


Η βαθμολογία:

α/α
Ομάδα
Αγώνες
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
5
15-1 
15 
2
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
5
10-8
9
3
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
5
6-12 
4
ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
5
3-13 


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ