Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ πάει θέατρο

Η κρίση της μέσης ηλικίας, ο ανεκπλήρωτος έρωτας, τα οικονομικά συμφέροντα του καθενός, οι ενδοοικογενειακοί ανταγωνισμοί οδηγούν σε μία αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"

Την Τετάρτη 20-2-2019 στις 7 μ.μ. θα γίνει στο ξενοδοχείο ΛΙΝΤΟ η πρώτη παρουσίαση υποψηφίων του δημοτικού ψηφοδελτίου Κατερίνης της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Τσουπέη.

Τα τελευταία νέα των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 72-30 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά του, σε μία θερμή, οικογενειακή και πάνω απ’ όλα πιερική και «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα.

ΑΟΚ Αιγινιακός – ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας 75-74


Ο Αιγινιακός επικράτησε με 75-74 του Ζαφειράκη Νάουσας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα τη 19η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ευχαριστήριο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον χειρουργό ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, τον αναισθησιολόγο ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ χειρουργικής κλινικής, το προσωπικό στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης...

Η ΔΕΥΑΚ κόβει την πίτα της

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κατερίνης, σας προσκαλεί...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ Α' ΕΣΣΟ 2019

Ανακοινώνεται ότι την 22 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο "ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ" στο Λιτόχωρο, η τελετή ορκωμοσίας των οπλιτών θητείας της 2019 Α΄ ΕΣΣΟ.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 19.02.2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ενημερωτικές συναντήσεις για το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ –αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου

Συνεχίζονται αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου οι ενημερωτικές συναντήσεις από τον Δήμο Κατερίνης και αρμόδιους μηχανικούς της εταιρείας που έχει αναλάβει τη σύνταξη του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, σε Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες, οι οποίες δεν έχουν ενταχθεί και εντάσσονται σε αυτή τη φάση (στην σύνταξη του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ).

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα "Η Ελλάδα στη νέα εποχή" και ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο.

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης, για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στην Κατερίνη από το ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Ξεκινάει στην Κατερίνη πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα με τίτλο: «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι: Βασικές δεξιότητες εκπαίδευσης ενηλίκων», διάρκειας 50 ωρών (30 ώρες δια ζώσης και 20 ώρες εξ αποστάσεως).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/19 ΩΡΑ 19:00 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Αγίας Λαύρας 24 – Κατερίνη).

Περικλής Αμοιρίδης και Σάκης Τζιάτζιος, μαζί με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Περικής Αμοιρίδης: "Μαζί πριν 5 χρόνια, μαζί και τώρα κουμπάρε και χρόνια φίλε μου. Μαζί με συνέπεια, πολύ δουλειά, υπευθυνότητα μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στους πολίτες.

Δείτε ποιες υπηρεσίες και πιστοποιητικά μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονικά και δωρεάν από το Δημόσιο.

Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης "ΕΡΜΗΣ" δίνεται η δυνατότητα στον πολίτη να παραλάβει ηλεκτρονικά ή από τα ΚΕΠ υπηρεσίες και πιστοποιητικά γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο και αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των ουρών και της αναμονής.

Με Σκανδαλίδη κόβει την πίτα το «Κίνημα Αλλαγής Πιερίας».

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Με την παρουσία Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 11:30 π. μ. τόσο η «Γιορτή της ενόργανης» του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Αρχελάου Κατερίνης όσο και τα εγκαίνια της αίθουσας γυμναστικής του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων στο Σ.Σ. Κατερίνης

Ούτε ένας δεν απάντησε!


Εδώ και ένα μήνα περίπου θέσαμε δημόσια εδώ στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» κάποια ερωτήματα (κρίσημα κατά την άποψη μας) στους συνδυασμούς που διεκδικούν τον Δήμο Κατερίνης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

3102 π.Χ. - Ξεκινά το Κάλι Γιούγκα.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
➤ ΛΕΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2019