Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ούτε ένας δεν απάντησε!


Εδώ και ένα μήνα περίπου θέσαμε δημόσια εδώ στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» κάποια ερωτήματα (κρίσημα κατά την άποψη μας) στους συνδυασμούς που διεκδικούν τον Δήμο Κατερίνης.



Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να διαβάσετε τα ερωτήματα μας: «Ερωτήματα προς τους δημοτικούς συνδυασμούς που διεκδικούν τον Δήμο Κατερίνης. Θα μας απαντήσετε; (3η ανάρτηση και τελευταία...)»


Ερωτήματα που οι απαντήσεις τους και κυρίως η εφαρμογή τους ή όχι θα επηρεάσουν την ζωή μας, το μέλλον μας.

Κοινοποιήσαμε μέσα σε ένα μήνα τρεις φορές την ανάρτηση με τα ερωτήματα στην «ΑΛΗΘΕΙΑ», ώστε κανείς να μην μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν την είδε, δεν την διάβασε, δεν την άκουσε κ.α…

Ούτε μια υποψήφια δημοτική παράταξη από τις οχτώ (8) που διεκδικούν τον Δήμο Κατερίνης δεν μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει και για την ακρίβεια να απαντήσει σε εσάς που είστε οι ψηφοφόροι τους και σας παίρνουν τηλέφωνα, σας μοιράζουν κάρτες και σας υπόσχονται ότι θα κάνουν την Κατερίνη την πιο όμορφη πόλη της Ελλάδος, της Ευρώπης και του γαλαξία μας!


Τα συμπεράσματα δικά σας…


*Θα συνεχίσουμε να θέτουμε δημόσια τις ερωτήσεις μας και σε επόμενη ανάρτηση θα προσθέσουμε άλλα τρία ερωτήματα προς απάντηση από τις υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις. Πολλές φορές δεν έχει σημασία τόσο η απάντηση, αλλά η ίδια η ερώτηση...
Φυσικά μπορείτε να μας στέλνετε και δικές σας ερωτήσεις προς δημοσίευση στο email : pierikialithia@gmail.com