Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ 1-0

Η Αναγέννηση Κολινδρού με γκολ που πέτυχε ο Γκουδάρας λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας αποκλείοντας τον Αριστοτέλη Καταχά της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Από τον Βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Κώστα Κουκοδήμο


Για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων εύχομαι σε όλες και όλους Υγεία, Ειρήνη και Ευημερία.
Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα

Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Ν.Πιερίας​

Το Σπίτι των Ξωτικών στην Κατερίνη. Απογοητευτική επιλογή για τις ημέρες των Χριστουγέννων.


Χρειάστηκε να συνεργαστούν η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος για να μας φέρουν το «Σπίτι των Ξωτικών» στην Κατερίνη.

Το αποτέλεσμα… απογοητευτικό, δυστυχώς.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερα από τους παραπάνω φορείς.

Από πού να ξεκινήσει κανείς, από την λάθος επιλογή της τοποθεσίας (Αστική Σχολή) όπου δεν βλέπει το μέρος ο ήλιος και τα μικρά παιδιά ήταν συνέχεια μέσα στο κρύο..

Προβολή ταινίας από το ΠΑΜΕ Πιερίας

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες, απόμαχοι της δουλειάς,
Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Πιερίας σας καλεί τη Δευτέρα  28-12-2015 και ώρα 7μμ στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής στην προβολή  του  ντοκιμαντέρ NON OMNIS MORIAR. Το  ντοκιμαντέρ  αναφέρεται στον ηρωικό 9άμηνο αγώνα των εργατών στο Εργοστάσιο Χαλυβουργίας Ελλάδος στην Αττική.

Το σημερινό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προαιρετικά 2 κιλά τρόφιμα/άτομο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ε.Ο.Δ.ν.Π.  Σας παρακαλούμε να προτιμήσετε όσπρια, γάλα σε τενεκεδάκια ή ελαιόλαδο.  Μην φέρνετε ζάχαρη και ζυμαρικά. Αυτά υπάρχουν, προς το παρόν, σε αφθονία.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!


14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ EUSO 20115-16

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «14η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ EUSO 2016 ΠΑΝΩ  ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ-ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ»
Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 διεξήχθη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών( Ε.Κ.Φ.Ε.) η πρώτη φάση του Μαθητικού διαγωνισμού E.U.S.O. 2016. «Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τη συμμετοχή στη 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών »

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων εύχομαι σε όλες και όλους Υγεία, Ειρήνη και Ευημερία.
Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα

Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Ν.Πιερίας

Τι θα συμβεί φέτος τα Χριστούγεννα μετά από 38 χρόνια;


Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, που έχει μάλιστα να συμβεί 38 ολόκληρα χρόνια, θα δώσει ένα μοναδικό “χρώμα” στα φετινά Χριστούγεννα και αναμένεται να εντυπωσιάσει όσους τυχερούς το απολαύσουν.

Διανομή τροφίμων από το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Σβορώνου Πιερίας.


Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» βρέθηκε στον Ι.Ν Αγίου Αντωνίου Σβορώνου Πιερίας, όπου και μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της διανομής και Πρόεδρο του Φιλόπτωχου Ταμείου τον Πάτερ Δημήτριο Σιαμάγκα.

Δείτε τι μας είπε ο Πάτερ Δημήτριος Σιαμάγκας για την σημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Σβορώνου.

ΕΟΡΤΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν ενόψει των Χριστουγέννων.
Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος συμμετείχε:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΕΥΧΕΣ


Νίκος Μακρίδης. Ευχές.


Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015). ΒΙΝΤΕΟ


Κάτω από τον γεμάτο αστέρια ουρανό της Κατερίνης, και με το Δεκεμβριάτικο φεγγάρι να μεγαλώνει μέρα με την μέρα, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι εκεί και υποδέχεται καθημερινά όσους και όσες πιστεύουν ότι τα Χριστούγεννα είναι μαγικά.

Γιατί πλέον η αίσθηση που επικρατεί σε όλους είναι ότι Χριστούγεννα και Άγιες Ημέρες χωρίς να επισκεφτείς το Χριστουγεννιάτικο Χωριό δεν γίνονται.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου καθιερώθηκε στην συνείδηση μικρών και μεγάλων σαν το μεγαλύτερο γεγονός της πόλης μας την περίοδο των Χριστουγέννων, και αυτό είναι κάτι που οι χιλιάδες επισκέπτες του Χωριού μπορούν να το επιβεβαιώσουν!