Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Διανομή τροφίμων από το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Σβορώνου Πιερίας.


Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» βρέθηκε στον Ι.Ν Αγίου Αντωνίου Σβορώνου Πιερίας, όπου και μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της διανομής και Πρόεδρο του Φιλόπτωχου Ταμείου τον Πάτερ Δημήτριο Σιαμάγκα.

Δείτε τι μας είπε ο Πάτερ Δημήτριος Σιαμάγκας για την σημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Σβορώνου.



«Σήμερα κάνουμε διανομή τροφίμων σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, που περιμένουν κάποιον να τους ανοίξει την πόρτα.
Σε αυτή την δύσκολη για όλους εποχή η Εκκλησία συμπαραστέκεται σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και με την βοήθεια όλων εδώ των κατοίκων αλλά και δωρητών κάνει ότι μπορεί για να ελαφρύνει τις επιπτώσεις της κρίσης που τους έχει φέρει σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.
Θα πρέπει να ευχαριστήσω τις γυναίκες της Φιλόπτωχου οι οποίες εργάζονται αθόρυβα όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον συμπολίτη μας και φοιτητή Λάζαρο Πασχούλη που είναι κοντά μας και μας βοηθά πολύ.
Επίσης να ευχαριστήσω τον Πάτερ Ευάγγελο που είναι πάντα μαζί μας και βοηθάει και αυτός ιδιαίτερα.
Σε συνδυασμό με την Μητρόπολη μας έχουμε βάλει οικογένειες να σιτίζονται στον «Άρτο τον Επιούσιο» αλλά και στον «Τροφοδότη».
Επίσης έχουμε διαμορφώσει στον χώρο της Εκκλησίας ένα δωμάτιο με είδη ένδυσης για όλες τις ηλικίες.
Η διανομή τροφίμων γίνεται εβδομαδιαία σε 25 οικογένειες του Σβορώνου και μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες.»