Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου Δ.Σ., εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπου για την Ελληνική Φιλοτελική Ομοσπονδία.

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας- Ενημερωτική επίσκεψη στο 6o νηπιαγωγείο Κατερίνης.

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων – ευαισθητοποίησης των μαθητών για το περιβάλλον, τα δάση, τα οφέλη τους και τη σημασία της αειφορικής διαχείρισής τους, υπάρχει απρόσμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος από δεκάδες σχολικές μονάδες της Πιερίας. Για την βέλτιστη επίτευξη του στόχου αυτού, οι παρακάτω υπάλληλοι της Δ/νσης Δασών:

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Τιτάνες Δράμας

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Τιτάνες Δράμας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 14:00, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Πίνδος Άνω Αγιάννη-Ταύρος Ελάφου 2-3 23η Β' ΕΠΣ Πιερίας

Ο Βασίλης Καρκατσέλης “ζουμάρει” στην τέχνη της φωτογραφίας

Προβολή, Ομιλία και συζήτηση στο πλαίσιο της έκθεσης “Ερμηνείες Αναπαράστασης”, Σάββατο 10 Μαρτίου 12π.μ., Γκαλερί Μάτι - Κατερίνη

Βίντεο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ - Μέρα δεμένη με το εργατικό κίνημα, με τους αγώνες των εργατριών

Η 8η Μάρτη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το εργατικό κίνημα, με τους αγώνες των εργατριών και την ιστορία τους. Στις 8 Μάρτη 1857, οι εργαζόμενες στα ραφτάδικα της Νέας Υόρκης κατέβηκαν σε απεργία, διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και μείωση των ωρών εργασίας.

Ποδοσφαιρική ομάδα ετοιμάζουν οι Σύριοι πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας στην Κάτω Μηλιά Πιερίας! (ΦΩΤΟ)

Ποδοσφαιρική ομάδα ετοιμάζουν οι Σύριοι πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας στην Κάτω Μηλιά Πιερίας! (ΦΩΤΟ)
Δεν γνωρίζουμε αν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλο μέρος της χώρας μας στο οποίο φιλοξενούνται Σύριοι πρόσφυγες, αλλά στην Κάτω Μηλιά Πιερίας μια νέα ομάδα δημιουργείται και αποτελείται από πρόσφυγες που μένουν στο κέντρο φιλοξενίας της περιοχής.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ 12o ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Κ.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2018

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ 12o ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2018 ΜΕ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ 9 ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΘΕΜΑ: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»
Το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 15:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου (1ος όροφος).

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Σήμερα, 8 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας, η παγκόσμια κοινότητα τιμά το πρόσωπο που φέρνει την ίδια τη ζωή, τη μητέρα, τη γιαγιά, την κόρη, την αδερφή, τη σύζυγο. 

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών - Θεσσαλονίκη 15- 18 Μαρτίου.

17o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ - Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων – Παρεμπόδιση αστυνομικού ελέγχου

Συνελήφθη χθες (7-3-2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 24 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο...

Δήμος Κατερίνης: Οικολογική και επιστημονικά ενδεδειγμένη μέθοδος για την καταπολέμηση της πευκοκάμπιας σε πάρκα και σχολεία

Μία επιστημονικά ενδεδειγμένη απλή, οικονομική και οικολογική μέθοδο για την καταπολέμηση της πευκοκάμπιας - κυρίως στα πάρκα και σε σχολικά συγκροτήματα –εφαρμόζει όπως είναι γνωστό, τα τελευταία επτά χρόνια, η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει ότι σήμερα 8 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη υπάρχει διακοπή νερού και θα υπάρχει για τις επόμενες τρεις ώρες, σε όλη την Δημοτική Κοινότητα της Περίστασης, λόγω έκτακτων εργασιών αποκατάστασης στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης".

Δήμος Κατερίνης: Προσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος

Δήμος Κατερίνης: Προσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

«Ενδοσχολική-ενδοοικογενειακή βία σε πολυπολιτισμικό πλαίσιο». Με αφορμή την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο, 6η Μαρτίου.

Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης - Νέο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζοντας την συνεργασία της με το ΤΕΙ Κατερίνης (Τμήμα Διοίκησης Εφοδιασμού / ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας) διοργανώνει ένα ιδιαίτερο κινηματογραφικό αφιέρωμα.

8η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πόσες ακόμη ημέρες;

Χρόνια πολλά και από την "ΑΛΗΘΕΙΑ" σε όλες τις γυναίκες!

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης για την 8η Μαρτίου - ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Δείκτης πολιτισμού και Δημοκρατίας η προώθηση ισότητας των φύλων

Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα του παγκόσμιου εορτασμού της Γυναίκας. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον Ο.Η.Ε., ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών. Είναι μία ημέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας και της θέσης των γυναικών στην κοινωνία, ενώ αποτελεί επέτειο-σύμβολο των αγώνων, των θυσιών και των κατακτήσεων των γυναικών του κόσμου.

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί ορόσημο για την ισότιμη παρουσία της γυναίκας στο σπίτι, στην εργασία και στην κοινωνία, υπενθυμίζοντας τους αγώνες των γυναικών για την κατάκτηση των δικαιωμάτων τους.

Μ. Σκούφα: «Επιτακτική ανάγκη η ισόρροπη συμμετοχή των γυναικών, σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων»

Ομιλία της βουλεύτριας Πιερίας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

«Προέρχομαι και κατάγομαι από την Κατερίνη. Και μόνο το γεγονός, ότι σε ένα χωριό της Πιερίας θα πάει ένα ερωτηματολόγιο στο καφενείο, που θα θέτει το ερώτημα...

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης για την ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης απευθύνει χαιρετισμό σε όλες τις γυναίκες του Νομού μας, εργαζόμενες, άνεργες, νέες, συνταξιούχους, μετανάστριες και τις καλούμε να συμμετέχουν στα συνδικάτα και να εντείνουν τη συλλογική τους δράση και οργάνωση.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.


Το 1907 γεννιέται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που διατέλεσε πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. (Θαν. 23/4/1998)







Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 8 Μαρτίου 2018