Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Η Google στην Κατερίνη! Συνδιοργάνωση συνεδρίου για την τουριστική προβολή του Δήμου Κατερίνης και του Ν. Πιερίας με την Google.

Καλές ειδήσεις βγήκαν σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.

Εναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)

Σας ενημερώνουμε ότι αναφορικά με τις εγγραφές στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. για το έτος κατάρτισης 2018-19 αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να ξεκινήσει η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής/ αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ).

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΟΜΒΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Διπλή η οργή και η αγανάκτησή μας για το τραγικό – θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα που συνέβη στην κατασκευαστική εταιρεία Τρίπης Ι.& Σια Ο.Ε. (υπεργολάβος της J&P- ΑΒΑΞ).

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στο συνάδελφο Θανάση Πολύζο για την απώλεια του πατέρα του.

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας

Στον Ερμή Λαγκαδά ο Κωνσταντίνος Τσιρογιάννης

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή Κωνσταντίνου Τσιρογιάννη για ένα χρόνο (υποσχετική) στον Ερμή Λαγκαδά που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον θάνατο 25χρονου Έλληνα στην Αθήνα. Σύλληψη τριών αλλοδαπών.

Συνελήφθη άμεσα 38χρονος στην Πιερία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη

Συνελήφθη μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών κλιμακίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Σεισμική δόνηση 6.5 ΡΙΧΤΕΡ στο Περού.


Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίτερα στο Περού με τα διεθνή σεισμογραφικά κέντρα να δίνουν από 6.5 έως 7 ΡΙΧΤΕΡ. Το εστιακό βάθος ήταν στα 623 χιλιόμετρα βάθος και το επίκεντρο ήταν ανατολικά της πρωτεύουσας Λίμα κοντά στα σύνορα με την Βραζιλία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες της Πιερίας να πάρουν μέρος στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Σεπτέµβρη 2018 στις 18.00 στο Άγαλµα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Νομού Περίας- 20ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι

«Αποστολή εξετελέσθη»

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

«Εν αρχή ήν» ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πιέρ Μοσκοβισί. Έγραψε στη γερμανική «Die Welt» ότι τα ακατανόμαστα Μνημόνια που επεβλήθησαν στη χώρα μας «ήταν ένας οκτάχρονος εφιάλτης»!

Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Δήμος Κατερίνης: Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη με παράγοντες του νέου αθλητικού φορέα πετοσφαίρισης.
Το τμήμα βόλεϊ είναι πλέον… αχώριστο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ν. Εφέσσου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, θα ξεκινήσουν οι εργασίες σύνδεσης της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης με την Επαρχιακή Οδό Κατερίνης – Ν. Εφέσσου.

Επισκέψεις υποψηφίων Δημάρχων στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Η πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για τη δημιουργία "Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης" στον Δήμο Κατερίνης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 24 Αυγούστου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Κατερίνης...

Απαγόρευση του καπνίσματος στην φετινή ΔΕΘ!


Με το μότο «SMOKE FREE ΔΕΘ-Μέλλον χωρίς τσιγάρο», η 83η ΔΕΘ ανακοινώνει την πρωτοβουλία να αποτελέσει την πρώτη ανοιχτή, αστική νησίδα της οποίας οι χώροι θα είναι απαλλαγμένοι από τον καπνό του τσιγάρου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

49 π.Χ. - Ο στρατηγός του Ιουλίου Καίσαρα, Γάιος Σκριμπόνιους Κούριος, ηττάται στον ποταμό Μπαγκράντας από τους Νουμίδες και αυτοκτονεί για να αποφύγει την αιχμαλωσία.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 24 Αυγούστου 2018