Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Σχετικά με την παραίτηση του Π. Λαφαζάνη (Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΜ)

Η εισήγηση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του Αριστερού Ρεύματος (1/6/19), όπου ανήγγειλε την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας...

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την Υφήλιο, έχοντας υπ’ όψιν τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας των Σκοπίων και εν όψει των επερχόμενων εκλογών ομόφωνα αποφασίζουν τα ακόλουθα:

"ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" από την θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Ετήσιο Μνημόσυνο Καταδρομέων

Πραγματοποιήθηκαν τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία στην Κατερίνη.

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, τέλεσε την ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία στην Κατερίνη.

Ανακοίνωση Πρωτοδικείου Κατερίνης για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων.

Ανακοινώνεται ότι στις 7-6-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 θα πραγματοποιηθεί η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των εκλογικών τμημάτων όλων των δήμων του Νομού Πιερίας βάσει των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί και έχουν γίνει δεκτές.

Πανελλήνια Ψυχιατρική Συνδιάσκεψη στην Κατερίνη την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στην Εκάβη.

Το Σωματείο Εργαζομένων του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου διοργανώνει Πανελλήνια Ψυχιατρική Συνδιάσκεψη, με θέμα: «Προβληματισμοί και απόψεις για την ψυχική υγεία».

Ιερά Παράκληση για τους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα στις 9 το βράδυ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως.

Συγχαρητήριο Μήνυμα Προέδρου Δ. Σ. Κατερίνης κας Ασημίνας Στρίμπα

Θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους κ.κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο στον Δήμο Κατερίνης, Ευάγγελο Γερολιόλιο στον Δήμο Δίου – Ολύμπου και Αναστάσιο Μανώλα στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, καθώς και στους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που εκλέχθηκαν.

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΗΣ

Με δύο μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ από τη Σερβία όπου συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά με επτά Παμπαίδες αθλητές.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης "Δρυάνιστα" σας προσκαλεί στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Ιουνίου, και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (19ης Μαΐου 45).

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν η Ε' και ΣΤ' τάξη του Δημοτικού σχολείου Καρίτσας στην Αθήνα, στις 16-18 Μαΐου!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ 5-6-2019

Σας ενημερώνουμε ότι, η παροχή υδροδότησης θα διακοπεί, λόγω εργασιών αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού, στο δυτικό και βορειοδυτικό τμήμα του οικισμού Λιτοχώρου...

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 προς Πέμπτη 6 Ιουνίου και από ώρα 9:30 το βράδυ έως 1 τα μεσάνυχτα με την ευκαιρία της Δεσποτικής εορτής της του Κυρίου Θείας Αναλήψεως στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης...

Συνάντηση εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κου ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας συνεχίζει τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης του τμήματος ζωγραφικής της.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 θα προβληθούν δύο συγκλονιστικές ταινίες μικρού μήκους που η κάθε μία προβάλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού:

ΒΙΝΤΕΟ - Η ζωή και ο θρύλος του Ντιέγκο Μαραντόνα (Το φθινόπωρο στους κινηματογράφους)


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2019

Την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος των παραστάσεων του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019 θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 8:30 το βράδυ στο αίθριο του Κέντρου Τεχνών Εννιά Μούσες (Αρχοντικό Τσαλόπουλου), στην Κατερίνη.

Η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" σήμερα στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm


Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή.

32ο Συνέδριο Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος, στην Κατερίνη.

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα οι προσυνεδριακές προβολές του 32ου Συνεδρίου Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος με την προβολή της ταινίας του Νίκου Κούνδουρου "Οι παράνομοι".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ"

Οι Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας και συγκεκριμένα του τομέα Λιτοχώρου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1411 - Ο βασιλιάς Κάρολος ΣΤ΄ της Γαλλίας χορηγεί το μονοπώλιο της ωρίμανσης του τυριού ροκφόρ στους κατοίκους του Ροκφόρ-συρ-Σουλζόν.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΜΑΡΘΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 4 Ιουνίου 2019