Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ο Πιερικός για την διαιτησία.

Ο σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός όντας μόνος πρώτος μετά από εφτά αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Γ εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας και έχοντας βγει νικητής στις 5 εξ αυτών νοιώθει την ανάγκη...

μετά την νίκη επί της ομάδος του Ατρόμητου Παλαμά για πρώτη φορά να εκφράσει τις ανησυχίες του για τα πεπραγμένα των ορισμένων από την Ε.Π.Ο. διαιτητών.

Κύριοι υπεύθυνοι των ορισμών και κύριοι υπεύθυνοι των αξιολογήσεων για ακόμη μία φόρα σήμερα παρά την νίκη της ομάδος μας βρεθήκαμε μπροστά σε μια διαιτησία άκρως εριστική που προκαλεί την ηρεμία και την ψυχολογία τόσο των ποδοσφαιριστών μας όσο και του φίλαθλου κοινού μας.

Ο διαιτητής, ο άρχων του αγώνα, ορίζεται προκειμένου να τηρεί εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται. Για ακόμη μια φορά όμως βρεθήκαμε μάρτυρες λαθών που ξεφεύγουν από το όριο του ανθρωπίνου λάθους.

Ο κ. Σιδηρόπουλος με τους βοηθούς του στη διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού ακύρωσαν καταφανέστατο γκολ ως οφσάιντ και αρνήθηκαν την εσχάτη των ποινών σε δυο περιπτώσεις, οι οποίες υπάρχουν καταγεγραμμένες σε βίντεο και μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι διαθέσιμες.

Ο ιστορικός σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός δεν απαιτεί και δεν θέλει να λαμβάνει καμία εύνοια, παρά μόνον σεβασμό στους κόπους και στις προσπάθειες τόσο των ποδοσφαιριστών του όσο και των ανθρώπων που λειτουργούν το σωματείο και καθημερινά "ματώνουν" για να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

Κύριοι υπεύθυνοι δεν θα ανεχθούμε άλλο παρόμοιες καταστάσεις και περιπτώσεις οι οποίες αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δυσφημούν την ελληνική διαιτησία.


Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ