Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Έκλεισαν τις πόρτες τους στην κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζική είναι η συμμετοχή του κλάδου της εστίασης στην Κατερίνη, στο 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων ως απάντηση στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Από μία βόλτα που κάναμε σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης, δεν είδαμε ούτε ένα κατάστημα της εστίασης να είναι ανοιχτό. Η συμμετοχή είναι αυτή τη στιγμή μαζική.

Αυτό όμως δεν φτάνει. Το αυτί της κυβέρνησης δεν ιδρώνει με ένα 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων της εστίασης. Χρειάζεται κλείσιμο διαρκείας των καταστημάτων και όχι μόνο της εστίασης, αλλά όλων των κλάδων. Μόνο έτσι θα μπορέσει η κυβέρνηση να πάρει το μήνυμα!

Χρειάζεται όμως, στην κορυφή των αιτημάτων του κλάδου της εστίασης και όλων των άλλων κλάδων, να υπάρξει ένα μεγάλο ΟΧΙ στον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όπως και ένα μεγάλο ΟΧΙ στον απαράδεκτο έλεγχο πιστοποιητικών και ταυτοτήτων των πολιτών που θέλουν είτε να πάνε να κουρευτούν, είτε να αγοράσουν ένα ζευγάρι παπούτσια για τα παιδιά τους.

Τότε όλη η κοινωνία θα είναι μαζί τους! Θα είναι μαζί με την εστίαση, μαζί με το εμπόριο, κ.α. Όλοι μαζί ενωμένοι και όχι ο καθένας για την πάρτη του! Τότε θα υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία κοινωνία των πολιτών και όχι των κυβερνήσεων όπου οι άνθρωποι θα νοιάζονται για τον διπλανό τους, για τον γείτονα τους!




➤ ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/PLJTtjlKcNM