Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»... ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στηρίζει έμπρακτα το 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου. Με διαφημιστικές αναρτήσεις σε επίκαιρα σημεία και κυρίως στους χώρους αναχώρησης και άφιξης, Έλληνες και ξένοι επιβάτες θα πληροφορούνται και ενημερώνονται για το πρόγραμμα των παραστάσεων του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου και όχι μόνο.


Την αντιπροσωπεία των διοικητικών μελών του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, υποδέχθηκαν οι Ιωάννης Βογιατζής αναπληρωτής αερολιμενάρχης, Γεώργιος Μπούτος ιατρός αεροδρομίου, Παναγιώτης Μητράκος υπεύθυνος μισθώσεων-οικονομικών και Αθανάσιος Μιχαντάς υπεύθυνος χαρτών και εμποδίων.

Μάλιστα ο κ. Μιχαντάς ξενάγησε και ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο., Ζαφείρω Κουσιοπούλου, Χάιδω Παπαχατζή και Περικλή Χατζηγιάννη, στους χώρους του αερολιμένα που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση.

Ακολούθησε σύσκεψη στην οποία οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου κατέδειξαν τη διάθεση τους για στήριξη στις πρωτοβουλίες του ΟΡ.ΦΕ.Ο., επισημαίνοντας παράλληλα τη συμπάθεια και εκτίμηση τους για το έργο που επιτελεί ο σημαντικός πολιτιστικός φορέας της Πιερίας, έργο το οποίο γνωρίζουν και οι ίδιοι από παλαιότερες επισκέψεις.

Για μια ακόμα χρονιά οι πολιτιστικοί αεροδιάδρομοι του «Μακεδονία» απογειώνουν στους αιθέρες της πνευματικής ανησυχίας, τα δημιουργήματα της Πιερικής έκφρασης.