Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Κατερίνης σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο.


Παρουσία του προϊστάμενου της Διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαμαρίκα συνεδρίασαν το πρωί οι φορείς που αν γίνει καμία θεομηνία θα πρέπει να μας… σώσουν!

Χωρίς πλάκα όμως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και κυρίως τους εθελοντές που προβλέπουν για να μην πάει κάτι στραβά, γιατί σε τελική ανάλυση αυτοί είναι που θα βγάλουν όλη την δουλειά...



Ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Βαϊνάς δήλωσε ότι ο Δήμος Κατερίνης είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στα μέτρα του δυνατού πάντα σε ότι παρουσιαστεί, ενώ στο ίδιο κλίμα ήταν και οι τοποθετήσεις των υπόλοιπων φορέων και εθελοντών.

Στην σύσκεψη έδωσαν το παρών επίσης εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, της 24ης ΤΞ Λιτοχώρου, του Λιμενικού, της Περιφέρειας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της ΔΕΥΑΚ, πρόεδροι τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, των Ράδιοερασιτεχνών, του κυνηγητικού συλλόγου και των Διασωστών.


Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε σε έναν ήπιο χειμώνα, όχι μόνο σε θέμα έντονων καιρικών φαινομένων αλλά και από οικονομικής πλευράς…