Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Πράξη αγάπης και προσφοράς από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης για το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Πράξη αγάπης και προσφοράς από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης για το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης μέσα από πρωτοβουλίες αγάπης και πράξεις προσφοράς πολλαπλασιάζει τις όμορφες στιγμές, χαρίζοντας σε όλους μας αισιοδοξία.


Σε μια υπέροχη κίνηση προχωρήσαμε καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου μας . Συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη ανάγκης τα οποία στη συνέχεια χαρίσαμε στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στη Θεσσαλονίκη.


Η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη , είτε σε καιρούς κρίσης, είτε σε καιρούς ευημερίας παραμένει έμπρακτη έκφραση και γλυκός καρπός πραγματικής αγάπης, παντελώς ανιδιοτελούς.

Η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να υπάρχει συνέχεια. Όσο περισσότεροι είμαστε "στο δρόμο" αυτό, τόσο πιο ξεκούραστα επιτελούμε το τεράστιο έργο της αλληλεγγύης. Η πρωτοβουλία αυτή καθώς και η προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη, μας δίνει το κουράγιο να προχωρήσουμε την κοινή αυτή προσπάθεια, που ελπίζουμε να βρει ακόμη περισσότερους μιμητές.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς κυρίως στις μέρες μας, που κάποια παιδιά την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κο Βελκόπουλο Παναγιώτη Υποδιευθυντή του 4ου Γυμνασίου,την κα Ζαχαριάδου Αιμιλία Θεολόγο του σχολείου μας, για την προτροπή, την εμψύχωση, το δυναμισμό που μας εμφύσησαν καθώς και την συμπαράστασή τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε και να ευοδώσει καρπούς αυτή η δράση.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στους καθηγητές μας, στους συμμαθητές μας αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν και στάθηκαν συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθειά μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους εργαζόμενους στο Κ.Τ.Ε.Λ Κατερίνης για τη βοήθεια τους, όσον αφορά στην αποστολή των ειδών που συγκεντρώθηκαν.


Εκ μέρους της μαθητικής κοινότητας του 4ου Γυμνασίου 


Ο Πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου: Πετρόπουλος Χρήστος 
Η Αντιπρόεδρος: Μπράτσιου Αλεξάνδρα 
Ο Γραμματέας: Κατσίμπουρας Δημήτριος.