Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις Δίας Δίου και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Δαλαμήτρα από την ΑΕ Καρίτσας. Η Διοίκηση του Εθνικού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά.

------------

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ναλπαντίδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 20/8/1995, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ευρέως γνωστό στο Πιερικό φίλαθλο κοινό, έχοντας μία πολύ αξιόλογη παρουσία στις ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Διαγόρα Σεβαστής. Ακολούθησε η μετακίνησή του στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τον οποίο αγωνίστηκε μάλιστα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2018-19. Την περσινή χρονιά αφού αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στην ομάδα της Νεοκαισάρειας, κατόπιν πήρε μεταγραφή για τον ΓΑΣ Σβορώνου φορώντας τη φανέλα του μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Με τη συγκεκριμένη μεταγραφή ο Παναγιώτης Παρασίδης προσθέτει ένα σημαντικό επιθετικό όπλο στη φαρέτρα του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν για την ομάδα μας.

Η διοίκηση του Δία Δίου καλωσορίζει το Βασίλη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.