Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, συνάντηση είχαν χθες στην Αθήνα οι βουλευτές μας της ΝΔ με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια με βασικό θέμα τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.




Από ότι έχουμε πληροφορηθεί δεν προτάθηκε κάποιο συγκεκριμένο όνομα, αλλά ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του κ. Κικίλια που κάποια στιγμή είπε ότι ο νέος διοικητής δεν είναι απαραίτητο να είναι από την Πιερία...

Αυτό πάντως που πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να αλλάξει τους περισσότερους διοικητές νοσοκομείων ανά την επικράτεια, με ελάχιστες εξαιρέσεις στις οποίες δεν βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Έτσι κατά 99%, θα έχουμε νέο διοικητή στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Τα ονόματα από την περιοχή μας που έχουν "διαρρεύσει" για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, είναι αξιόλογα και σεβαστά από την τοπική κοινωνία και το σημαντικό είναι ότι κατέχουν και τα προσόντα που απαιτούνται για αυτή τη θέση.

Οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης να τοποθετήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης διοικητή από άλλη περιοχή, σίγουρα θα ερχόταν σε αντίθεση τόσο με τη βούληση της τοπικής κοινωνίας, όσο και με την "δυσαρέσκεια" των στελεχών της ΝΔ στην Πιερία.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να τα λάβουν σοβαρά υπόψιν στη κυβέρνηση και στο υπουργείο Υγείας και στο τέλος η επιλογή να είναι αυτή που θα ικανοποιήσει την κοινωνία της πόλης και του νομού μας.