Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μαγική η Γιορτή Ευρωπαϊκής Μουσικής στον Καπνικό Σταθμό.


Πραγματικά σας ευχαριστούμε....
O Θερινός 12λογος για ακόμη μια φορά χάρισε σε όλους όσοι βρέθηκαν στην αυλή του Καπνικού Σταθμού μαγευτικές στιγμές.


Μια εκπληκτική μουσική βραδιά είχαν την τιμή να ζήσουν οι περίπου 600 θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης στην υπέροχη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας με τη συμμετοχή 25 καλλιτεχνών οι οποίοι αναστάτωσαν πραγματικά την καταπράσινη αυλή του Καπνικού Σταθμού με τις μουσικές τους αναζητήσεις, τις εξαιρετικές φωνές τους και τις μαγευτικές μουσικές τους. 





Μουσικές κλασικές με το πιάνο να μαγεύει το πλήθος, μουσικές ροκ με τα ντραμς να επιβάλλουν το ρυθμό τους, έντεχνες με την κιθάρα και το βιολί να ηρεμούν τα πλήθη, τζαζ και κυρίως μουσικές με το αγαπημένο μας μπουζούκι οι οποίες ενώνουν καθώς σιγοτραγουδιούνται από υπέροχες φωνές. Περισσότερες από 3 ώρες ασταμάτητης μουσικής γιορτής στο πλαίσιο της Ημέρας Ευρωπαϊκής Μουσικής σε μια ζεστή αυλή γεμάτη αγάπη, αλληλεγγύη και εξαιρετικούς καλλιτέχνες της πόλης μας, οι οποίοι - και τους ευχαριστούμε όλους για αυτό - χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν εθελοντικά να συμμετέχουν και να βοηθήσουν με τη σειρά τους ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και του Κοινωνικού Φαρμακείου των Γιατρών του Κόσμου.

Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ στον φίλο Κώστα Ιωάννου, τον εθελοντή ηχολήπτη, ο οποίος πραγματικά ήταν υπέροχος για ακόμη μια φορά. Όλοι μας του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Τα λόγια, τα δελτία τύπου και οι όποιες λεζάντες, πραγματικά δε μπορούν να περιγράψουν όλο αυτό που έγινε στον Καπνικό Σταθμό. Θα κλείσω λοιπόν παραφράζοντας τα λόγια της Τζανίς Τζόπλιν, αμέσως μετά το τέλος του Φεστιβάλ του Woodstock . "Υπήρχαν τελικά πάρα πολλοί από εμάς. Ως τότε ίσως και να πιστεύαμε ότι, ήμαστε μια μικρή ομάδα παράξενων."


Tις φωτογραφίες επιμελήθηκαν οι: Τριανταφυλλόπουλος Άλκης και Γκούντας Βαγγέλης