Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ενημέρωση για παροχή Πρώτων Βοηθειών στο 2ο ΓΕΛ

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού με τίτλο Let's do it Greece πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης ενημέρωση των μαθητών μας της Γ΄ Τάξης σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών από την τοπική εθελοντική ομάδα ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ.
 

Πιο συγκεκριμένα την ενημέρωση έκανε ο εκπαιδευτικός και εκπαιδευτής εκπαιδευτών, κ. Κατιρτζής Δημήτρης, ο οποίος άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε με προθυμία στο αίτημα της σχολικής μας κοινότητας του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης. 

Το αίτημα ήταν κοινό μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν αδιάλειπτα το ενδιαφέρον τους για το σχολείο και διατυπώνουν τις προτάσεις τους για την πραγματοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων με στόχο να επωφελούνται τα παιδιά τους και οι μαθητές μας. 

Ευχαριστούμε θερμά το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και για τα κεράσματα που πρόσφεραν στους μαθητές μας. Ευχόμαστε στον κ. Κατιρτζή να συνεχίσει να διακρίνεται από το πνεύμα του εθελοντισμού και στο Σύλλογο Γονέων να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.


Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης
Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης