Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Η Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση - Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στην ΕΚΑΒΗ

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί επιμορφωτική εσπερίδα με θέμα «Η Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Ευρωπαϊκού προγράμματος «STUDENT TALENT BANK».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι διαστάσεις της δεξιότητας της επιχειρηματικότητας όπως προτείνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και οι εμπειρίες εκπαιδευτικών από 5 σχολεία μετά την πιλοτική τους εφαρμογή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

18:00 κ. Γραίκος Νικόλαος Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας κα. Παπαθανασίου Μαριάνθη Α. Διευθύντρια Αθμια Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας κ. Αθανασιάδης Αντώνιος Προϊστάμενος τμήματος Α΄ Διοικητικού Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας

18:10 Παρουσίαση του Project “Student Talent Bank” από τον κ. Καπέτη Ευάγγελο, Διευθυντή Ιδιωτικού Γυμνασίου Πλάτων

18:20 Παρουσίαση της εμπειρίας από το πρόγραμμα από την εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Ιωλκού Βόλου κ. Μπαλαμώτη Ευαγγελία.

18:30 Παρουσίαση της εμπειρίας από το πρόγραμμα και εισήγηση της Διευθύντριας του Γυμνασίου Μακρυγιάλου κ. Κανάλη Ευαγγελίας με θέμα: "Το "επιχειρείν " στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μια διδακτική πρόταση".

18:40 Παρουσίαση της εμπειρίας από το πρόγραμμα από τον εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Κονταριώτισσας κ. Ξενίδη Όμηρο

18:55 Παρουσίαση της εμπειρίας από το πρόγραμμα από τον εκπαιδευτικό του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο

19:00 - 19:45 Παρουσίαση και Εργαστήριο υπό την επίβλεψη της Διευθύντριας του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κ. Τζημαγιώργη Δήμητρας (για 20 άτομα)