Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Η μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό...


Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινωνίας εξελίσσεται η υπόθεση της  ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Εντέχνως ακούγονται διάφορα απαράδεκτα ονόματα με απώτερο σκοπό να απορριφθούν (όπως και είναι λογικό), ώστε τελικά τα Σκόπια να ονομαστούν "Άνω Μακεδονία" ή "Νέα Μακεδονία" και να το παρουσιάσουν ως επιτυχία...



...Εντελώς τυχαία συζητήθηκε στην βουλή χθες και η υπόθεση novartis, που εντελώς... τυχαία πάλι είχε κάνει την εμφάνιση της μετά από τα μεγάλα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.

Πολιτικά κόμματα, ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφοι επιχειρούν πλύση εγκεφάλου της ελληνικής κοινωνίας για να δεχτεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, το ξεπούλημα της ιστορίας μας.

Η βιασύνη του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς είναι... άξια απορίας και ελπίζουμε να μην έχει σχέση με ανταλλάγματα από την Ευρώπη για το χρέος ή για υποσχέσεις διατήρησης της εξουσίας από την κυβέρνηση αφού είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση εκλογών δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα...

Κανένα οικονομικό αντάλλαγμα και καμία υπόσχεση δεν μπορεί να μπει στην ζυγαριά με το όνομα της Μακεδονίας μας.

Αξιοπερίεργη είναι και η στάση της ΝΔ που μετά την χλιαρή στήριξη της στα συλλαλητήρια, τώρα δεν ακούγεται πουθενά η φωνή της...

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Μητσοτάκης έβαλε νερό στο ποτήρι του για την ονομασία των Σκοπίων.

Όσο για τους υπόλοιπους, ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ) και Ποτάμι, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι, μιας που το προηγούμενο διάστημα αμφότεροι εκδήλωσαν την προθυμία τους να συμφωνήσουν στην παραχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επέλθει συμφωνία σε οποιαδήποτε ονομασία για το όνομα με τους σκοπιανούς, μετά από κάποιο διάστημα όλοι θα τους αποκαλούν Μακεδόνες και παντού θα εμφανίζονται σαν Μακεδονία!

Και το σύνταγμα τους θα ξαναλλάξουν και τις προκλήσεις τους θα συνεχίσουν.

Και τι θα κάνει η Ελλάδα μετά;

Απλά θα καταφεύγει σε διεθνείς οργανισμούς και δικαστήρια, χωρίς να βρίσκει το δίκαιο της πουθενά.

Η Ελλάδα δεν έχει κανένα συμφέρον να έλθει σε συμφωνία με τους σκοπιανούς, ούτε και πρέπει να καίγεται για αυτό.

---------------------------------

Εδώ όμως παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό.

Η ενότητα και μαζικότητα των συλλαλητηρίων, φόβισε την κυβέρνηση και έδειξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ελληνική κοινωνία απέναντι σε όλα αυτά που μας έχουν επιβάλλει με το ζόρι, από τα μνημόνια και την εξαθλίωση ως το ξεπούλημα της Ιστορίας μας.

Ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που αντιδράσαμε σε κάτι...

Και μπορούμε να το επαναλάβουμε!

Το είχε πει και ο μεγάλος Έλληνας Ίων Δραγούμης: "Αν σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα σώσει εμάς!"

Εδώ λοιπόν μπροστά μας είναι η Μακεδονία και χρειάζεται τώρα όσο ποτέ άλλοτε την βοήθεια μας, μια βοήθεια που μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται ο ελληνικός λαός ώστε να ξεπεράσει και τα υπόλοιπα προβλήματα του και να αποκτήσει η πατρίδα μας ξανά την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία της!