Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ

*Του Γιώργου Κυριακίδη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 5-10-2018, ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης, ανέφερε ότι "κάποιοι λαϊκίζοντας γυρνούν στα καφενεία και μιλούν για υπόγεια πάρκινγκ στην πλατεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".
 
Ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο ίδιος δεσμεύτηκε για την άμεση κατασκευή διώροφου υπόγειου πάρκινγκ στο προεκλογικό του πρόγραμμα, για να καταλάβουμε ποιος τελικά <<λαϊκίζει>> προεκλογικά.

ΥΓ1. Να θυμίσουμε βέβαια ότι το σχέδιο πόλης προβλέπει την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ>>.

ΥΓ2. Να θυμίσουμε επίσης ότι η δανειοδότηση για την εξαγορά του οικοπέδου στην πλατεία <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ>> έγινε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (και του κ. Χιονίδη!!!) και στόχο την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης.

ΥΓ3. Να θυμίσουμε και τι έλεγε ο κ. Χιονίδης τότε για την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία : «Είναι και μια ανάσα στον κόσμο για να μπορεί να έχει τη στάθμευσή του που είναι σήμερα τελείως απαραίτητο στοιχείο για τον καθέναν, γιατί το αυτοκίνητο αποτελεί και αυτό αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ