Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Με την προβολή της Ισπανικής ταινίας “ Τα πρόβατα δεν χάνουν το τρένο’’ ολοκληρώνεται την Πέμπτη 3 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, το αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, στο πλαίσιο των θερινών προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Η προβολή της ταινίας γίνεται σε συν-διοργάνωση με τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, το Ινστιτούτο Θερβάντες και την πρεσβεία της Ισπανίας και είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. Ώρα Έναρξης 21.30.



«Las ovejas no pierden el tren/Τα πρόβατα δεν χάνουν το τρένο» (2014)

Σκηνοθεσία: Άλβαρο Φερνάντεθ Αρμέρο, Ισπανία

Η Λουίσα κι ο Αλμπέρτο πάνε να ζήσουν στην επαρχία, αλλά η αγροτική ζωή αρχίζει γρήγορα να δείχνει την λιγότερο ευχάριστη πλευρά της. Επί πλέον, το ζευγάρι δεν περνά και τις καλύτερες στιγμές του. Η Λουίσα επιμένει ν’ αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, παρ’ όλο που το τίμημα είναι συνεχείς τριβές με τον άντρα της. O Χουάν, ο αδελφός του Αλμπέρτο, 45άρης, δημοσιογράφος στα χειρότερά του, βγαίνει με την Νατάλια, μια ενθουσιώδη 25άρα, την οποία βλέπει ως σανίδα σωτηρίας. H αδελφή της Λουίσα, η Σάρα έχει συνηθίσει να διοχετεύει το άγχος της στους άντρες, με τους οποίους δεν καταφέρνει τελικά να τα βρει, ώσπου εμφανίζεται ο Πάκο, ένας αθλητικογράφος, που φαίνεται διατεθειμένος να την παντρευτεί. Ή έτσι νομίζει εκείνη…

Μια κωμωδία καταστάσεων με απολαυστικές μικρές ιστορίες αγάπης και οικογενειακών προβλημάτων.