Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Πίτας των μελών και φίλων της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη στην αίθουσα του κέντρου ΠΙΕΡΙΔΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Πέτρος Ζώης που μετέφερε την ευλογία του Μητροπολίτη μας κ. κ. Γεωργίου, εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Κουκοδήμου, η πρώην Βουλευτής κ. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης και Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Παπαζήσης καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ματούλα Βελώνη και ο πρώην Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Ζήνων Σατραζέμης.

Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ κ. Γωγώ Παπαδάκου, ο Πρόεδρος κ. Μιχαλίτσης Αδάμ και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Τρικάλων, ο Γ. Γραμματέας και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Λαρίσης και ο Γ. Γραμματέας του Σωματίου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας κ. Τσαλός Αθανάσιος.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας κ. Βελλής Ιωάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και για τη στήριξή τους σε όλες τις αποφάσεις και δράσεις της Ένωσης. Αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η Διοίκηση της Ένωσης τη χρονιά που μας πέρασε τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι από τις απανωτές περικοπές στη σύνταξη αλλά και στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου γιατί υπήρξαν αρωγοί σε όλες τις δράσεις της Διοίκησης της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας.

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ κ. Παπαδάκου Γεωργία κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στις επισκέψεις της Διοίκησης από κοινού με τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Συνταξιούχων όλων κλάδων στα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας αλλά στον ίδιο τον Πρωθυπουργό όπου συζήτησαν και τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι από τις περικοπές των συντάξεών τους και του ΕΚΑΣ, του Κοινωνικού και Θεραπευτικού Τουρισμού αλλά και τις μειώσεις στην ιατροφαρμακευτική και υγειονομική τους περίθαλψη.

Ακολούθησε γλέντι από το μουσικό σχήμα «ο Γιατρός με το κλαρίνο και η παρέα του» ενώ όλοι οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι χόρεψαν και διασκέδασαν…