Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

"KATERINI RUN 2019": Λειτουργεί το Περίπτερο εγγραφών στην πλατεία Ελευθερίας – Έτοιμο και το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης

Για τη διευκόλυνση των κατοίκων της Κατερίνης και της Πιερίας ευρύτερα, που επιθυμούν να εγγραφούν στις διοργανώσεις του 10ου αγώνα δρόμου “KATERINI RUN 2019” (Ημιμαραθώνιος δρόμος, δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων) ή να λάβουν σχετικές πληροφορίες λειτουργεί από χθες περίπτερο στον κεντρικό πεζόδρομο στο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας.


Το περίπτερο είναι ανοικτό καθημερινά πλην Κυριακής, από τις 10:00 π.μ. έως 13:00, ενώ το απόγευμα τις ημέρες που είναι ανοικτή η αγορά κατά τις ώρες 18:00 έως 20:00.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι εγγραφές τρέχουν με υψηλές ταχύτητες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στις 27 Φεβρουαρίου με τη λήξη των εγγραφών αναμένεται να καταγραφεί ρεκόρ συμμετοχών.

Παράλληλα, η διοργάνωση παρουσιάζει και επίσημα το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης που θα λάβουν οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο.


Προλαβαίνετε να κλείσετε έγκαιρα θέση στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.zeusrunnersclub.gr, καθώς και μέσω του katerini.gr., του katerini run.gr.

Ειδικότερα, για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: http://bit.ly/katerini2019

Όπως είναι γνωστό, τον αγώνα διοργανώνουν ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Καλή επιτυχία. Καλό τερματισμό.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ