Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

"Χάντρες και καθρεφτάκια" στους νησιώτες για να παραμείνουν οι δομές παράνομων «μεταναστών-προσφύγων»

Αντί να κλείσει όλες τις δομές παράνομων «μεταναστών-προσφύγων» στα νησιά μας και να τους στείλει όλους πίσω στις χώρες τους, η κυβέρνηση και αφού ζήτησε την... άδεια από τους Ευρωπαίους, μειώνει κατά το 30% το ΦΠΑ σε Χίο, Λέρο, Σάμο, Κω και Λέσβο.


Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται με τις ευλογίες της κυβέρνησης και με την συναίνεση και άδεια των Ευρωπαίων «φίλων» μας, η αλλοίωση του πληθυσμού των ακριτικών νησιών μας, με αντάλλαγμα αυτή τη φορά... 30% ΦΠΑ!

Μία αλλοίωση του πληθυσμού που συμβαίνει ήδη στην ηπειρωτική χώρα, με τις δομές να αυξάνονται και να πληθύνονται, αφού και εκεί οι οικονομικές «ενισχύσεις» της κυβέρνησης σε Δήμους έρχονται ως «αντισταθμιστικά» μέτρα για την «σιωπηρή συναίνεση» τους στην εγκατάσταση «μεταναστών-προσφύγων». Και φυσικά υπάρχουν και τα γνωστά πλέον προγράμματα "ΗΛΙΟΣ" και "Εστία" για να συμπληρώσουν το παζλ της αλλοίωσης του πληθυσμού της πατρίδας μας. 

Και αυτό το να ζητάμε την άδεια των "θεσμών" για να μειώσουμε τον ΦΠΑ, σίγουρα δεν χαρακτηρίζει ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος...