Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Συνεχίζονται οι δράσεις των Πολιτιστικών Συλλογών Ν. Πιερίας.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης μαζικής πορείας που οργάνωσαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πιερίας για το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ενάντια στην συμφωνία με την γείτονα χώρα όπου της παραχωρείται το όνομα, εθνικότητα και γλώσσα, αναμένονται όλο το καλοκαίρι κι άλλες συνεχόμενες δράσεις.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πιερίας ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ !!!

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων στο Πνευματικό κέντρο Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ", όπου συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

1. Η συνέχιση των δράσεων και αποδοχή από όλους τους συλλόγους.

2. Προτάσεις μελλοντικών, άμεσων δράσεων και έναρξη καλύτερης και αποδοτικότερης επικοινωνίας μεταξύ των συλλόγων για την υλοποίηση τους.

Για τον λόγο συστάθηκε συντονιστική επιτροπή κυρίως από μέλη των Δ.Σ. συλλόγων του νομού, με την εξής σύνθεση αρμοδιοτήτων:

• Γενικού συντονισμού
• Επικοινωνίας μεταξύ συλλόγων
• Επικοινωνίας με ΜΜΕ
• Περιφρούρησης των δράσεων και
• ένα Αναπληρωματικό μέλος.


ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

Ήδη τις επόμενες ημέρες οργανώνονται δυο δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων, όπου το Σάββατο 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Τάτσιο Γεώργιο, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, φαρμακοποιό, στο θέμα φυσικά, της Μακεδονίας ενώ την Κυριακή 15 Ιουλίου θα γίνει διανομή φυλλαδίων ενημέρωσης στα διόδια της Λεπτοκαρυάς.

Οι Πολιτιστικοί σύλλογοι αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί για την μη καπήλευση και απόδοση σε τρίτους του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ με "βαριά" και σημαντική ιστορία χιλιάδων ετών.

Θα βρίσκονται στην επικαιρότητα με ειρηνικές, ακομμάτιστες και "αχρωμάτιστες" δράσεις με μόνο στόχο να ενημερώνουν το κοινό προσπαθώντας να αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση.

Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν με νεότερα δελτία τύπου για καλύτερη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, παρακαλούμε ας ενημερώνονται από τα ΜΜΕ της ΠΙΕΡΙΑΣ και όχι μόνο, ή να έρθουν σε επαφή με μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων που βρίσκονται κοντά στην περιοχή τους. Ενημέρωση επίσης μπορούν να έχουν και από την σχετική σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook.

Επισκεφθείτε και πατήστε "Μου αρέσει" (Like) την σελίδα των Πολιτιστικών συλλόγων Ν. Πιερίας, πατήστε εδώ ώστε να έχετε συνεχή ενημέρωση.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

Για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ν.Πιερίας

Η Συντονιστική Επιτροπή