Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Γ.Α.Σ Αρχέλαος Κατερίνης - Στίβος. Πολλά Συγχαρητήρια!!!

Συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 που έγινε στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο όπως και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, κριτές, προπονητές, παράγοντες, τους υπαλλήλους του Α' ΔΑΚ Κατερίνης...

θεατές, τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφέρεια και γενικά σε όλους όσους συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο σ' αυτή την όμορφη γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Το φίλαθλο πνεύμα και η ανιδιοτέλεια που το συντηρεί, θριάμβευσαν με την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων και την παραδειγματική συμπεριφορά όλων των συμμετεχόντων. Κάτι τόσο όμορφο και αγνό θα πρέπει να φαντάζονται τα αθώα μάτια των μικρών παιδιών και των γονιών τους όταν μπαίνουν για πρώτη φορά στο στάδιο και είναι υποχρέωση όλων μας να το συντηρούμε και να το διαφυλάττουμε.

Αγωνιστικά με την πρώτη ματιά έγιναν καλές επιδόσεις. 

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος κέρδισε 3 μετάλλια , ένα χρυσό ένα αργυρό κι ένα χάλκινο. 

Το χρυσό με την ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ στα 400μ εμπόδια, το ασημένιο με τον ΘΟΔΩΡΗ ΒΡΟΝΤΙΝΟ στα 100 μ και το χάλκινο με την ΣΤΕΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ στα 200μ. Επίσης καλή παρουσία είχαν οι σκυταλοδρομίες 4x100 παίδων (Χασιώτης, Βροντινός, Ράπτης, Ταουσιάνης) και κορασίδων (Δουρμούση ,Στύλου, Τζιάμα, Χατζηπουργάνη) με την 6η κ 12η θέση αντίστοιχα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους Ν. Μαντζώλη, Χ. Βαρυτιμίδη, Ι. Παπαργυρίου.

*Στη φωτογραφία ο Θ. Βροντινός με τον προπονητή του Χ. Βαρυτιμίδη.