Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας εκλογοαπολογίστικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Πιερίας, που έλαβαν χώρα στην αίθουσα πολλαπλών της Δ.Α. Πιερίας την 17/04/2018.

Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχε πλήθος συναδέλφων και με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Γενικός Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κος ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας κος ΤΖΗΜΑΣ Γεώργιος, ο Αστυνομικός Υποδ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας κος ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος του Ι.Ρ.Α. Πιερίας και Δ/της του Τ.Τ.Α. Πιερίας Αστυνομικός Υποδ/ντης κος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, ο ταμίας της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των ΑΝ.ΕΛ. και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κος ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, εκπρόσωποι των βουλευτών Πιερίας κου ΤΖΑΜΑΚΛΗ Χαρίλαου, κας ΣΚΟΥΦΑ Ελισάβετ, κου ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ Κωνσταντίνου, ο εκπρόσωπος της Αντιπερειφεριάρχη Πιερίας κας ΜΑΥΡΙΔΟΥ Σοφίας, καθώς και ο πρόεδρος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας κος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα σε τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους Αστυνομικούς της Πιερίας και από τον πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν το σύνολο των Αστυνομικών της χώρας όπως το Ασφαλιστικό, το Μισθολόγιο, το Βαθμολόγιο τον Κώδικα Μεταθέσεων.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε η διεξαγωγή των εκλογών να γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών της Δ.Α. Πιερίας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Υ., τους συναδέλφους, τις συναδέλφισες και όλους τους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για το Δ.Σ. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΦΩΤΗΣ Δημήτριος

Ο Γεν. Γραμματέας 

ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ Παναγιώτης