Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Αποτυχία 100%...

Η σημερινή δημοσιοποίηση 3215 νέων «κρουσμάτων» αποδεικνύει περίτρανα ότι τα «οργουελικά» τύπου μέτρα που έχουν επιβληθεί στην ελληνική κοινωνία (τα πιο σκληρά στον κόσμο) έχουν αποτύχει και αντί να καλυτερεύει, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει.

Έχουμε τα ίδια ή και περισσότερα «κρούσματα» με χώρες (ΗΠΑ, Σουηδία κ.α.) που πήραν πιο χαλαρά μέτρα από εμάς ή δεν έχουν πάρει σχεδόν καθόλου μέτρα. Όταν παρουσιάζει η κυβέρνηση, 3215 «κρούσματα» με την κοινωνία σε καραντίνα, με τον αθλητισμό κλειστό, με την εστίαση κλειστή, με τα Λύκεια κλειστά, με την αγορά να υπολειτουργεί, με τίποτα στην ουσία να μην λειτουργεί, με δημόσιες υπηρεσίες στην ουσία κλειστές, με συγκοινωνίες σχεδόν κλειστές, με υποχρεωτικές μάσκες, με απαγόρευση συναθροίσεων, με κυνηγητό πολιτών σε πάρκα και πλατείες, με τον εμβολιασμό (όσων εμβολιάστηκαν), μας λέει μόνη της η κυβέρνηση ότι τα μέτρα που επέλεξε για να αντιμετωπίσει τον ιό, είναι αποτυχημένα και είτε τα έπαιρνε είτε όχι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

Το μόνο που κατάφερε η κυβέρνηση είναι να καταστρέψει την οικονομία, την κοινωνία, να ρίξει στο μηδέν την ψυχολογία, να πάρει τα παιδιά μας από τα γήπεδα και τα πάρκα, από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και από τις παρέες τους και να τα υποχρεώσει με το έτσι θέλω να περνάνε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μπροστά σε μια οθόνη και να αποβλακώνονται!

Δεν υπάρχει λογική να βάζεις σε καραντίνα υγιείς ανθρώπους, καραντίνα βάζεις τους άρρωστους! Δεν υπάρχει λογική να απαγορεύεις στον άνθρωπο να πάει στην παραλία, στο βουνό, στην εξοχή, όπου θα πάρει καθαρό αέρα, θα τον δει ο ήλιος, θα ενισχυθεί το ανοσοποιητικό του σύστημα, θα ανέβει η ψυχολογία και η διάθεση του και εσύ να επιλέγεις να τον κλειδώνεις με το ζόρι μέσα σε τέσσερις τοίχους όπου ο ιός ή θα κάνει... πάρτι ή θα αρρωστήσει από κάτι άλλο!

Δεν υπάρχει λογική να ακυρώνεις ή να αναβάλλεις σημαντικά χειρουργεία στα νοσοκομεία, να φοβίζεις τον άνθρωπο να πάει να τον δει ένας γιατρός, για να τον σώσεις από μία «αρρώστια» και τελικά να κινδυνεύει να πεθάνει ή να πάθει κάτι σοβαρό από άλλες αρρώστιες!

Ναι, ο ιός υπάρχει και είναι εδώ ανάμεσα μας. Αν όμως τηρούμε τα απαραίτητα προσωπικά μέτρα υγιεινής, αν αντί για χρηματοδότηση αμφίβολων για την αποτελεσματικότητα τους εμβολίων, φτιάξουμε φάρμακα, αν χτίσουμε νοσοκομεία και πάρουμε περισσότερους γιατρούς, ο ιός θα κάνει τον κύκλο του και τελικά θα εξαφανιστεί. Εδώ η κυβέρνηση με τα μέτρα που έχει πάρει «εξαφανίζει» την κοινωνία και μπορεί κάποια στιγμή ο ιός να φύγει, αλλά δεν θα υπάρχει κοινωνία...

Απαίτηση κάθε λογικού και σώφρονος ανθρώπου θα πρέπει να είναι η κατάργηση όλων αυτών των αυταρχικών και αποτυχημένων μέτρων σήμερα, όχι αύριο, πριν είναι πολύ αργά.