Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Νέα σύνθεση της Επιτροπής Διοίκησης Κατερίνης της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, Τοπικό Παράρτημα Κατερίνης, ανακοινώνει τις αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής Διοίκησης της και συνεχίζει τις δράσεις της και τη συμβολή της στους πολίτες της πόλης για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των εργαζόμενων καταναλωτών.


Η σύνθεση της νέας διοίκησης αποτελείται από:

Πρόεδρος
ΣΩΜΑΤΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Αντιπρόεδρος
ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ
Γεν. Γραμματέας
ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Ταμίας
ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
Μέλος
ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Επιτροπή Διοίκησης πιστή στις αρχές που διέπουν τις δραστηριότητες της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας είναι παρούσα στην καθημερινότητα μέσα από:

Συμμετοχή- Ενημέρωση- Επιλογή - Παρέμβαση

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης πάνω στην απασχόληση και το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και των νέων, είναι δραματικές. Η Επιτροπή Διοίκησης Κατερίνης της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας έχει ως βασικό στόχο την προστασία των καταναλωτών. Για το λόγο αυτό:

- Λειτουργεί νομικό τμήμα για τα τραπεζικά ζητήματα το οποίο βρίσκεται στην διάθεση των μελών για να απαντά σε ερωτήματα και να παρέχει νομικές συμβουλές σχετικές με τραπεζικές συμβάσεις, τραπεζικά χρέη, με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, με προβληματικά τραπεζικά προϊόντα κ.λπ., ζητήματα προστασίας της περιουσίας και ιδίως της κύριας κατοικίας από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

- Παρέχει υποστήριξη στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην προσπάθειά τους για τη ρύθμιση των χρεών τους. Η άρτια καταρτισμένη Επιστημονική Ομάδα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, η οποία αποτελείται από δικηγόρους και οικονομολόγους, παρέχει διαρκή ενημέρωση και συνδρομή στην εξωδικαστική και δικαστική ρύθμιση και τη διαγραφή χρεών.

- Λειτουργεί οργανωμένο τμήμα καταναλωτικών καταγγελιών με αποτέλεσμα την επιστροφή, αντικατάσταση με καινούρια ή και την αποκατάσταση βλαβών των ελαττωματικών προϊόντων, επιστροφή χρημάτων σε περιπτώσεις καταχρηστικών χρεώσεων σε λογαριασμούς τηλεφωνίας, δικαίωση και επιστροφή χρημάτων σε περιπτώσεις καταχρηστικών πρακτικών των πιστωτικών ιδρυμάτων κλπ, και εν τέλει, έχει άμεσο οικονομικό όφελος για τους καταναλωτές.

Όσοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε καταναλωτικό πρόβλημα ή πρόβλημα αποπληρωμής των δανείων τους ή βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, μπορούν να απευθύνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10 με 12 το πρωί και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6 με 8 το απόγευμα στο Τοπικό Παράρτημα Κατερίνης της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, στη διεύθυνση Αγ. Λαύρας 24, 60100, Κατερίνη (Εργατικό Κέντρο Κατερίνης), στο τηλέφωνο: 23510 23888, email: katerini.peeke@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας επισκεφθείτε: www.eeke.gr και www.ekkaterinis.gr mailto:katanalotes_thess@ekth.gr