Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πόσα gigabytes αξίζουν οι υποδομές της πατρίδας μας; Το εμβόλιο πάντως αξίζει 50 gigabytes...

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των υποδομών της πατρίδας μας παρουσίασε ως... επιτυχία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ΔΕΘ.

Ο Πρωθυπουργός που υπό την θητεία του κάηκαν 1.5. εκατομμύρια στρέμματα και παραμένει στην θέση του, θεωρεί ότι είναι ανάπτυξη να ξεπουλάς την Εγνατία Οδό, το 49% του ΔΕΔΔΗΕ, την ΔΕΠΑ Υποδομών. Θεωρεί ότι είναι ανάπτυξη να έχουμε 14 ανακαινισμένα αεροδρόμια, με την «μικρή» λεπτομέρεια ότι αυτά τα αεροδρόμια τα διαχειρίζονται οι... Γερμανοί! Μιλάει για «αξιοποίηση» 4+6 λιμανιών και... τρομάζουμε! Τάζει 50 gigabytes στα παιδιά μας για να εμβολιαστούν και σκεφτόμαστε για πόσο ηλίθιους μας έχει!

Ο Πρωθυπουργός που μαζί με την υπουργό του (αυτή της Παιδείας), έκανε μπάχαλο τις πανελλαδικές και τα Πανεπιστήμια με κάθε λογής μπακαλοϋπολογισμούς. Που οδηγεί στην ανέχεια χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, βάζοντας τους σε αναστολή εργασίας χωρίς να πληρώνονται και χωρίς να τον νοιάζει πώς θα ζήσουν όλοι αυτοί και οι οικογένειες τους. Αντί να εμψυχώνει, να τονώνει το ηθικό των πολιτών του, επιλέγει να τρομοκρατεί και να απειλεί και να βάζει περιορισμούς στην ελευθερία.

Αυτός ο Πρωθυπουργός επέτρεψε χθες στην Αστυνομία έξω από την ΔΕΘ να πετάει χημικά, κροτίδες λάμψης-κρότου, αντλίες με νερά, σε οικογένειες και μικρά παιδιά, για να νιώθει ασφαλής και να μπορεί να μιλάει για gigabytes και κινητά τηλέφωνα.

Αυτός ο Πρωθυπουργός ήρθε στην Θεσσαλονίκη, στην Μακεδονία και δεν μίλησε για το Μακεδονικό, δεν μίλησε για το μεταναστευτικό, δεν μίλησε για την τουρκική απειλή. Μίλησε για gigabytes και τέλη κινητής τηλεφωνίας, όταν μάλιστα έχουμε το πιο αργό και ακριβό internet στην Ευρώπη!

Αυτός ο Πρωθυπουργός, μαζί με τους βουλευτές του (που τον στηρίζουν), κάποια στιγμή θα ζητήσει ξανά την ψήφο σου. Θα θυμάσαι τότε το... «έργο» αυτού του Πρωθυπουργού ή θα ψάχνεις ακόμα για μερικά δωρεάν gigabytes;