Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Ανακοινώσεις ΣΦΚ Πιερικού

ΣΦΚ Πιερικός – Λευτέρης Φωτιάδης και Κώστας Κραγιόπουλος στην ακαδημία

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα υποδομής του ΣΦΚ Πιερικός. Η ακαδημία του συλλόγου ξεκινάει τη φετινή περίοδο με καινοτόμες αλλαγές οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα.

Στα πλαίσια αυτών των κινήσεων, το Δ.Σ. του συλλόγου προχώρησε στην πρόσληψη δυο έμπειρων και καταξιωμένων στον χώρο προπονητών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της ακαδημίας, της οποίας η στελέχωση θα συνεχιστεί και μελλοντικά ανάλογα με τις ανάγκες της.

Οι Λευτέρης Φωτιάδης και Κώστας Κραγιόπουλος, επιλέχθηκαν για τη φετινή χρονιά και επιστρέφουν στην ακαδημία μας, με την προοπτική να παραμείνουν ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα 5ετίας που έχει επιμεληθεί η αρμόδια 3μελής επιτροπή της διοίκησης του Πιερικού.

Δίπλα τους θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση το μέλος Δ.Σ. και τεχνικός διευθυντής Μπάμπης Πεΐδης, γραμματειακά στα γραφεία του συλλόγου θα υποδέχεται γονείς και νεαρούς ποδοσφαιριστές το μέλος Δ.Σ., υπεύθυνη για τις εγγραφές και αρμόδια για τα οικονομικά της ακαδημίας Χριστίνα Δασκαλοπούλου, ενώ την διεύθυνση και τον γενικότερο προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής, θα έχει το επίσης μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Λαζαρίδης.

Ο ΣΦΚ Πιερικός καλωσορίζει τους προπονητές Λευτέρη Φωτιάδη – Κώστα Κραγιόπουλο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

------------------------------------------


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού 29χρονου υψηλόσωμου τερματοφύλακα (1,91μ.) από την Θεσσαλονίκη Στέφανο Γουναρίδη. Η προσθήκη του εξαιρετικού τερματοφύλακα αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.

Ο τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης έχει πλούσιες εμπειρίες καθώς αγωνίστηκε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Football League ΠΑΕ ΑΡΗ , Super League ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ με τελευταίο σταθμό την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ