Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Απαράδεκτη και άδικη δήλωση από τους "φίλους" μας...

Η Ρωσία έχει κάθε λόγο να νιώθει ριγμένη και αδικημένη από την στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι της και ιδιαίτερα για την απέλαση των διπλωματών της.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει επιλέξει αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά και στο παρελθόν (προηγούμενες κυβερνήσεις) να ακολουθήσει το άρμα των Αμερικανών και της Δύσης.


Ο ελληνικός λαός όμως τρέφει αισθήματα φιλίας απέναντι στον ρωσικό, είτε λόγο της θρησκείας (ορθόδοξες χώρες και οι δυο), είτε λόγο των στενών σχέσεων που υπάρχουν από το παρελθόν ανάμεσα στους δυο λαούς.

Η σκληρή και ψυχρή πολιτική όμως προσπαθεί να προκαλέσει ρήξη ανάμεσα στους δυο λαούς.

Η αλήθεια είναι ότι όντως οι φίλοι μας, μας "πλήγωσαν" πολλές φορές στο παρελθόν με την στάση τους στα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα με την στάση τους απέναντι στα Σκόπια και την Τουρκία.


Στο πλαίσιο αυτό ήρθε και η δήλωση του Ρώσου Πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ που μίλησε για "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου"... (Σε συνέντευξη του σε ρωσική εφημερίδα).

Μια δήλωση που πληγώνει όλο τον ελληνισμό που δεν ξεχνά τα εγκλήματα των Τούρκων στην Κύπρο και την παράνομη κατοχή της.

Δεν υπάρχει περιοχή της πατρίδας μας που να μην έχει νεκρούς ή αγνοούμενους στην Κύπρο...

Έχει κάθε λόγο να νιώθει η Ρωσία ριγμένη από την ελληνική κυβέρνηση και αν επιθυμεί μπορεί να πάρει μέτρα εναντίον του Τσίπρα και των ομοϊδεατών του, αλλά όταν αναφέρεται με αυτόν τον τρόπο για τον ελληνισμό και την Κύπρο μας, χάνει πόντους ανάμεσα στον ελληνικό λαό...